hjälp

Mitt rum är i kaos
Mitt liv är i kaos

Fått en ny säng instoppad i rummet. Hela lägenheten är uppochned pågrund av det. Mitt rum kan man inte va i, och ursäkta, hur ska jag kunna packa i det på fredag? Jag är ständigt stressad. Det är inte kul och just nu skulle jag helst bara lägga mig ner och skita i allting. Men det har jag inte tid med. Bryt benet på mig eller vad som helst så jag slipper stressa runt. Slipper stressa runt och känna ansvar för allt och alla.
Jag orkar inte ta tag i nånting just nu. Förstår nån hur jag känner? Är det bara mitt fel att jag känner så här? Jag går upp i bitar snart och sprängs.

Skolsköterskan sa något om att om man har ordning i sitt rum, vet var allt finns, så kan man få ordning i sin hjärna och sitt hjärta så att man vet vart allt finns. Istället för att alltihop bara samlar sig till en stor klump.
Jag behöver organisera mitt liv, mitt rum, mina känslor och mina tankar...och allt kommer bli bra igen. jag fick just ett sms som gjorde mig glad, som fick friden at lägga sig igen. Jag ska inte göra så stora grejer av småsaker. och framförallt, sluta oroa mig så omänskligt mycket. Jag är inte normal när jag gör så här. Stressad är jag, men jag ska bete mig mer normalt.
Tack bloggen för att jag fick skriva av mig lite :)

Laughing inside :)

Placerad i skolan. En och en halv timme innan sånglektion. Oh Yeeeeaah.
Våran skolsköterska är världens underbaraste kvinna. Har just haft häslosamtal och det var så skönt att prata med henne och så trevligt. Hon är så himla gullig, man kan inte tänka sig en bättre skolsköterska.

Vill ni förresten höra någon som sjunger riktigt riktigt bra? Ta en titt på min gamla musiklärares kanal på Youtube. Hans covers och hans egna låt. Där har ni någon som sjunger himmelskt. Faktiskt. Heja Gajicki!

http://www.youtube.com/user/samuelgajicki

Hans cover på The Scientist är bäst.


Grattis till världens vackraste man!



Grattis Jonas :) Nu är du min fina, bästa pojkvän 17 år :D Mycket större än mig! Åh, vad vi hade det bra igår, du och jag. Jag älskar dig, och jag älskar att göra dig glad!
På onsdag har jag en till överraskning till dig, bara till dig <3

nu ska jag till skolan, känns som det var en hel evigheeeeet sedan jag var där. Helgerna är alltid så långa, gillar helger!

Kram krum krim!


Livet fortsätter, dag för dag för dag

Fick just en macka av skolans cafeteriasnubbe. En goood macka värd 15 spänn! Gissa om jag är glad nu :D Sannerligen finns det snälla människor kvar på denna jord!

Ja, jag är kvar i skolan, ska snart in till centralen och möta upp ma syster. Hon lever alltså fortfarande, är inte försvunnen eller något sånt, det mystiska mysteriet imorse var inte mer mystiskt än att hon lagt sig i en annan säng på morgonen, inte den där jag trodde att hon låg. (vadå, Marias och hennes kompisars hus har många sängar?)


yeey, jag har hittat Maria igen!

Svenska "exameringen" (skriva en romananalys under två lektioner) gick bra, eller tja, jag kände att jag fick nåt slags flow iallafall. Men jag kommer ändå bara kunna få G eftersom jag inte hade med mig anteckningarna till första lektionen, glömde skåpnyckeln den förbaskade dagen. Men skrev ändå rätt bra tror jag, så hon kommer se att jag ändå kan tänka fast jag glömmer detaljer och petinesser, eller vad det nu kallas, ibland.

Ikväll blir en lugn kväll and I need it. Så himla stressad ibland. Kommer nog inte hända så mycket alls ikväll. Marias kompis, en av dem som bor i det stora huset med de många sängarna, har tre tjejkompisar på besök + att det bor tre tjejer yttligare i "hönshuset"  och de skulle vara hemma ikväll så fullt av folk blir det men ändå hemma med film vilket är skönt.
Synd bara att jag inte får träffa Noosnan nåt ikväll...hoppas han är med och firar magnus på lördag!

Leif gick just förbi och tyckte att det var dags för Victoria att gå hem nu och jag håller med honom, hela skolan är totalt öde och tom. Endast jag och datorn kvar...typ. Nu släckte dom också. Hjälp! eller inte...

Hejdå på er...ha en mysig fredagkväll :) Kram!


Konstig morgon

okej, jag missade bussen...kommer komma försent till matten. Och var är Maria? Jag fattar ingenting, hon borde vara här... dagens mysterium.

Nu ska jag till skolan. Det blir säkert bra. Men Maria, åh, var är du?  :(

Studerar . . . . . . . .

Pluggpluggpluggplugg ikväll, ta igen lite allmänna saker jag ligger efter i. Typ Überöva på monologen om my obsession for papers.... <3
Matte, engelska, redovisnig-SO, men mest matte. Juste öva natural Woman massamassa och den där vaAaAaAaA osv...-övningen.
Maria will soon be home, då blir det roligare, hon ska också plugga - mycket seriösare grejer, hon har hemtänta, men jag kan ju stå och gasta om mina papper som övervinner alla hinder bredvid, det gör la inget?
Nu ska jag sluta uppehålla eder tid, stackare. Har egentligen ingenting att säga. Om jag tänkte efter så jo, det skulle jag nog ha men nu tänker jag inte efter, jag bara pluggar.
Hejdå era Qisskojnt!

Kärlek är ett laddat men sant ord

Sitter hemma hos Maria och har det maysigt. Sett en sjukt stark film ikväll, tårarna rann. Nej jag brukar inte gråta när jag kollar på film men den här filmen handlade om något oerhört verkligt. En sjukt viktig verklighet för alla mina älskade vänner, min familj, mina bekanta, alla, allaalla. och mig. Käre värld, kan inte förklara mer här. Är nästan påväg att börja gråta nu.

och en sak till, ni i min familj, ni betyder så mycket för mig och jag värnar verkligen om er, jag vill att ni ska ha det bra. Det betyder mest för mig, att ni mår bra. Känner mig otillräcklig, men det är inget att sitta och gräma sig över, det har jag kommit fram till under det här året. Ingen blir hjälpt av att jag oroar mig och jämrar mig över att jag inte räcker till. Det börjar sakta men säkert fastna i mitt huvud.
Jag Älskar Er. Men jag har aldrig varit bra på att visa det egentligen.
Ett godnatt ska det bli nu, och tack Jonas för vår lilla stund vi fick idag du och jag. Sov gott på dig och alla andra också. Kramkraaaaaaaam :)

Gitarrer, gitarrister, strängar, ackord, stämskruvar, tabuluatur, majklanger <3 <3 <3

Jonas har visat mig en gitarrist på Youtube som övergår allt jag sett tidigare. Lyssnar på hans instrumentala njutningar på Spotify just nu, och imponeras. Tänk om jag en dag skulle kunna spela på det sättet... i himlen kanske :) han har verkligen en speciell stil, sitt eget sätt att använda sin gitarr, få liv i den och bevisa att den är ett instrument utan gränser


Andy McKee - Drifting

Snart ska jag gå på gitarrlektion :) Lira gärnet :) hehe, tjaaaa inte som McKee kanske men, Jensen-stile duger...
Sen ikväll "flyttar" jag till Maria. Bara under veckan, varken mor eller far är hemma. Det ska bli mysigt med some sister-time :)

Bye, bye disken kallar!

Tacksam

Min helg har varit så underbar!

Kärleksdagen igår :) Jonas och jag hade så mycket mysigt. Promenad runt vinterStockholm, mitt i det mystiska mörkret. Fascineras av statyer byggda på 1600-talet, vattnets krafter, stora kungars mäktiga liv, vackra klockor och alla ljusen. Fascineras av varandra, fascineras av vår kärlekshistoria.



Träffat Charlotte igen :) vi tog en promenad runt Bålsta och pratade om allt och ingenting och ingenting och allt. Myste sedan framför brasan med varmchoklad och smörgåsrån.



Sov hos Elisabeth med henne, Jassa och Charlotte :) Trötta som få, men vi hade jätteroligt ändå. Goa tjejer!

Utöver detta, lärt mig huvudrollen i New Life's drama: Everything. Starkaste dramat nånsin. Dessutom, byggt korthus med mamma och Jonas.

Förstår ni hur härligt det är med helg när man bara tänkt på läxor varenda dag heeela veckan? Nu är jag så taggad igen, känner mig verkligen uppladdad.
Tack alla älskade människor som gjorde min helg <3

Avslutat arbete

Phiiiiiuffh! NU har jag skickat in rapporten. Det blev tre mail, konstiga virriga jag. Men efter tre försök blev det iallafall rätt. Hoppas på bra betyg...

Packa nu, sen swisch med bussen til lArken. Fast är totaly slut i hela huvet och hela kroppen. Kommer väl somna där eller nåt, i Jonas knä kanske. Underbart det ska bli at tträffa Charltote darling igen ikväll. Som jag har längtat!!

Kram kram! Hoppas det går bra med era rappoter :) (mest folk i min klass som läser här)

Nu har jag faktiskt varit duktig

Jag är nääästan klar med rapporten och det känns så fabulööööst skönt att det nog inte riktigt går att beskriva. Har haft riktig skrivarflyt nu på kvällen. Måste bara fixa några sista grejer imorgon på lektionen, sen är det över. Okej, nu ska jag inte vara för glad på förskott. Kanske jag inte alls får något bra betyg liksom. Men helt ärligt känner jag mig nog nöjd själv så det borde bli ganska bra ändå.

Måste gå upp en timme tidigare imorgon så att jag kan skriva den sista läsloggen till "Parfymen" (otroligt bra bok förresten, läs den!) innan jag går till skolan. Så blir det när allt samlas på hög till veckans sista dag. Nämen, neejdå, inte är det väl mitt fel? :O

I helgen ska jag inte tänka ett endaste dyft på läxor, ingenting alls, det kommer bli så skönt. Ska äntligen få träffa Charlotte igen och på söndag är det alla hjärtans dag <3 <3 <3 (isället för tre punkter) = Jonas + jag

Godnattkram! Sov gott :)

Uppmuntingsinlägg


När man gör läxor kan livet kännas väldigt tråkigt...


Då kan man tänka på någon man tycker om en stund

någon man älskar jättemycket

några man alltid mår bra av att träffa

Man kan tänka på en gång då man hade jätteroligt

man kan tänka sig att man bestiger ett berg i vackra Norge

eller att man är superkänd och supersnygg

man kan sakna sina kusiner en liten stund

man kan helt enkelt tacka Gud för att man över huvudtaget lever :D


Pluggeftermiddag

Varför ska jag alltid få så förbaskat ont i magen och må så äckligt illa när den röda veckan kommer? Någon månad borde man ju få slippa tycker man. Icke. Jobbar ändå på med rapporten, men kört fast lite nu. Försöker jämföra Palestina, eller ja inriktar mig på Hamas krigsförbrytelser med Israels krigsförbrytelser. Men ack, ack, det är inte bara lätt. Ska fortsätta nu. Mina favoriter körs på Spotify, det är iallfall bra. Trots att det gör det liiite svårt att koncentrera sig. Men det får man ta, musik är ändå underbart.
Fy vad tråkig jag måste vara som bara skriver om min himla rapport nu för tiden. Men enda gågnen jag sätter mig vid datorn är ju liksom medan jag jobbar med rapporen och då skriver jag ju automatiskt om den.
Kan för omväxlingens skull berätta att teaterlektionen var jätterolig idag.

Kram krum krim

"My gift is my song, and this one is for you"

Morsning



Godmorgon käraste läsare! Ja hehe, leker stooorbloggare här...

Ska faktist gå om fem minuter typ, åka till soklan. Ha två lektioner: Dans i 80 minuter och teater i 150 minuter. Jag älskar torsdagar! :D

Gick egentligen upp tidigare idag för att hinna jobba lite mer rapporten på morgonen, meeeen, en lång dusch pajjade det.

Lycka till med din torsdag! kram :)




auuuf, ahhaaaaaaa å andas ut (gäsp med andra ord)

Nu får det faktiskt räcka, somnar snart mitt i alla krigsförbrytelser, utredningar, raketer och ockupanter. Israel-Palestina-konflikten kommer alltid att förvirra mig. Den är omöjlig. Om jag bara visste vad jag gav mig in på för tre veckor sedan. Svåraste fallet ever.

Nu ska det bli skönt att sova, imorgon måste jag skriva klart, hej hopp, det kommer gå så bra sååååååå.............................................................................
Oj nu råkade jag komma åt någon konstig knapp så internetmenyn försvann. eheee, vet inte hur jag ska göra nu rikgit?
well, well, gonattis :) Sov gott, dröm inte om Hamas. Dröm om sommaren! <3

Dansar framför datorn

Är terrorism en krigsförbrytelse? En krigsförbrytelse är en handling som bryter mot ett lands grundlagar eller mot allmänhetens seder, folklighet och mänksliga rättigheter. Det kan vara brott mot freden – alltså politiska brott, eller kriminella brott såsom misshandel, dödande eller bortförnade av cicilbefolkning i ockuperat land, mord på eller tortyr av krigsfångar och dödande av gisslan[1]


Hmmm, tror ni fattar att jag arbetar med rapporten nu. Känner faktiskt ingen stress, trots att jag har mer än hälften kvar och den ska mailas in i övermorgon. Lyssnar på Jason Mraz och han gör sån feel-good-musik att man bara känner sig lugn :)
Jonas får mig också att känna mig lugn. Hans viskande röst och ömma leende, det som syns i hela hans ansikte och hela hans kropp. Hur han stryker mig försiktigt över ryggen och pillar lite på örat samtidigt som han säger, viskar, att jag inte behöver oroa mig, att Gud håller allt i sin hand och att jag bara ska njuta av livet, för livet är ändå bra härligt. Tack Jonas <3



Näe, nu ska jag arbeta effektivt och duktigt med rapporten. Jag kommer snart totalt upp på fötter igen och då ska jag inte längre fly någonting, jag ska vara den starka och hjälpande Victoria som jag är ämnad att vara, som hela mitt inre skriker efter att vara. Kram på det och kram på alla er underbara människor som orkar med mig medan jag är svag.

[1] Bonniers lexikon behandlar krigsförbrytelse (2000)


Vid denna väntans hållplats

Nej, den här skolan kan ingenting om information. Jahapp, Lindyhopp börjar klockan 15, inte 14, trots att det står klockan 14 på pappret. Lagom irriterande. Så här sitter jag bänkad i en timme. Jaja, några klasskompisar är här iallafall, och det är ju trevligt. Men dom är duktiga och jobbar med rapporten, allt jag har skrivet är på datorn hemma, så jag känner mig bara lat av att sitta och blogga och lalla på datorn.

Men min dag har ändå varit jättebra. Vaknade halv åtta och gick upp och städa på mitt rum, hehe. Jag städar bäst under tidspress! Skulle åka till Jonas så tidigt som möjligt, han har studiedag idag. Jag åkte dit efter att ha städat och andra nyttiga grejer. Vi kollade på Luther - skitbra film. Riktigt bra, meningsfull, asbra film. Sen lagade han mat åt mig, jättegott :) Now I'm here och är glad just därför att jag haft en sån mysig morgon.

Förresten, jag är frisk. Vet inte vad det var med mig igår. Hade lite feber och mådde skit. Men på eftermiddagen mådde jag jättebra och nu mår jag kanon.

Kram kram på eders. Ikväll blir det teaterspelande :D

Heho

Hrrrm, hej... Jag är en sjuk liten stackare. Tvingas ändå arbeta hårt med min rapport idag. No mercy on me.
Men mår mycket bättre nu än jag gjorde i morse. Sova är vad som behövs i de flesta sjukfall. Gick upp klockan fyra i lördags och gick sedan och la mig klockan två på natten. Längsta dagen på länge. Var på 60-årsfest i Oslo. Trevlig fest, absolut.
Igår var jag trött, för trött.


Ni ska veta att jag saknar mina kusiner

Jason mraz sjunger typ opera just nu i mina högtalare. Eeh, har aldrig hört honom så förut, coolt ju:
Jason Mraz – Mr. Curiosity

Nu så, heja rapport om Hamas roll i Israel-Palestina-konflikten. Tjaaaha, alldeles för svår konflikt asså. På något sätt kommer jag ändå klara det.


Min vän

Charlotte...har lite abstinens. Vi har inte setts sedan nyår. Mycket abstinens. Älskade vän, jag vill inte att vi ska försvinna ur varandras liv. Det var så länge sen det bara var du och jag, då vi kunde prata om allt, allt. Jag hoppas att vi kan ses nästa helg, vi två. Vi har en kontakt som är unik och vi behöver varandra. Jag saknar dig så mycket. Jag saknar dig så himla mycket. Jag har mycket abstinens.


Victoria Lat Jensen



Nämen godnatt. jag har typ skrivit 6 rader på min rapport på två timmar. Skrev dock en hel sida igår. Imorn blir det plugg med Tina :) Välbehövt och mysigt. Phil Wickham är grym. hans texter är så himla fantastisk bra och uppbyggnade. Tack Gud för alla som skriver bra texter och har bra röster. Va jag inte söt i åttan förresten?
G'natt


Bubblig



AAAh :) En bild, bara för att. Mimmi och jag hade det jättemysigt den där dan då den där bilden togs. Den där den där. Kul med bilder, så man kan minnas lite :)

Nu har jag nytt, frescht skrivbord här i mitt rum. Fast golvet ser ut som en elfantkyrkogård. Eeeh? Kanske inte, men nåt sånt. Rummet ser ändå underbart ut med nytt skrivbord, och hur fint ska det inte bli sedan, med ny säng och kanske ny byrå? Ingen ful kista eller dammig keabord. Helt nytt rum det kommer bli asso! Har en hel del jobb att göra tills jag är där, dock...

Nä, nu Victoria ska du skärpa dig, ja du ska börja skriva på din rapport och du ska komma igång riktigt ordentligt så att denna börda kan lyftas från dina axlar så småningsom. Ajöss, hörs förhoppnigsvis inte mer ikväll...
Kram!


Hålisar asso...

Det gick inte att gå in på blogg.se igår kväll. Något var fel hemma hos mig. Inte skriver jag på min rapport nu heller så nåt är fel hemma i min hjärna också. Victoria Dålig Diciplin Jensen... Ska ta tag i det kväll tror jag. Men först, gitarrlektion och nytt skrivbord :D Så av sånna roliga grejer borde jag få krafter till att rapportera om Palestina som bråkar med Israel. Eller om det nu är tvärtom.

Snackade med min svenska-lärare igår och nu känns allt mycket bättre. Så livsviktigt är det inte att få MVG i allt egentligen. Okej, jag fick det i nian men jag behöver inte vara dålig bara för att jag inte pallar det nu. Som min lärare sa, det viktiga är jag mår bra. Blir ju utrbänd. Blev typ det i nian och har chillat mer nu i gymnasiet, och, betygen har dalat.
Vem orkar läsa om mitt betygssnack? Blala

Jag hade det så himla mysigt igår. Go och gla :) Gonattis, löv <3 goddag kanske förresten.


Stress i magen

Värsta känslan. Måste verkligen verkligen börja med rapporten nu. Känner det så starkt. Jag kommer ångra mig. Jag ångrar mig redan eftersom jag inte har börjat. Men jag är spärrad. En stor fet spärr bara spärrar upp hela mig. Jag kan inte börja. Det är samma sak med varenda stora arbete vi får i skolan. Att mina drömmar om MVG i svenska är över gör ju inte direkt motivationen större. Hate this.

Men, våran sammhällskunksapslärare är iallafall bra. Han kanske kan uppmuntra mig såpass att jag pallar börja.

...

Inget vill bli som jag tänkt mig. Jag suger. Vart har min glöd tagit vägen? Kommer inte orka bevisa vad jag kan för dig, dumma svenskaElin. Du tror inte på min förmåga, jag vet det. Vet du vad, jag tänker bli författare. In your face att jag kommer bli. Du ska läsa mina böcker och slås med häpnad. Fuck MVG i svenska, ge mig VG du. Men författare ska jag bli. Om jag inte kan bevisa för dig att jag kan så ska jag ändå klara bevisa för världen att jag kan. JAG KAN RIKTIGT ORDENTLIGT.


Stronger

Nämen hej!

Jag är ju aptrött nu efter en så aktiv helg, men det är det värt. Helgen i Göteborg var jättebra och givande. Sålde massa böcker och umgicks med bara fina människor. Härligt team! Saknar det idag, idag när jag är i skolan och sjunkit in i någon slags tyst värld igen. Blir bara tystare och försiktigare här i skolan för varje dag som går. Meh, spelar roll. Bara jag fixar betygen och utvecklas i mina estetiska passioner är jag nöjd :) Jag mår ju bra trots att jag är tyst. För mig räcker en bok långt för att tillfredställa mig medan jag är i skolan.

I eftermiddag ska jag tömma mitt skrvidbord på allt skräp. Rensa ut och slänga säkert hälften. Får nytt skrivbord och ny säng imorgon :) tack bestefar..............
Jonas kommer också till mig, mitt i kaoset :P

Men ja, jag är så tacksam för att jag fick åka på team och vill göra det snart igen. Även om det tog på krafterna så var det underbart på ett märkligt sätt. Lägger upp några goa bilder från resan sen tror jag.

Kraom! <3

RSS 2.0