Lite slöa dagar

Idag är en såndär lite smått halv oglad dag. Vet inte riktigt varför. Kanske är det vädret. Blev  ganska ledsen när snön försvann. Det är ingen mening med vinter utan snö. Men trots brist på snö blir det snart jul. Så idag har jag satt upp lite adventsljusstakar. Nu ser det mycket mysigare ut är hemma. Hurra för ljus!
Ikväll ska jag på möte på Arken. Det blir nog bra för lilla halv oglada mig. Igår var jag på ungdomsgård men det var inge mysigt. Ljudnivån var så hög att man knappt hörde vad man själv sa och att höra vad de andra sa var det bara att glömma. Sjuorna har börjat gå dit och däribland finns en del killar som gärna skriker och stojar ganska mycket. Sen består ju lokalerna i princip av betong vilket gör att det ekar och gnisslar en hel del. Men jag träffade en del mysigt folk iallafall. Victoria N och Gabriella till exempel. Kram på dem :)

Fick för mig att lägga upp två konstiga bilder, en på min näsa och en på mina läppar

Sommarnostalgi

Sådana här, slöa, muliga och tråkiga vinterdagar kan man verkligen börja längta tillbaka till sommaren, solen och friheten. Allsång på skansen, hytta, cykelsemester, läger och känslan av att bara vara.


En fantastisk dag! Jag bara älskar allsång :)

Vilket solsken det var den dagen!

Åååh vad jag saknar den här dagen!!

Haha, Elisabeth, Hanna och Babsan :D

Somrig Victoria i Kungsträdgården =D

Åh vad jag saknar dig Hanna! Det där var verkligen en mysig dag!

Sommar med dig!!!

Jag blev faktiskt ganska brun i sommmar

Vad härligt vi hade det på cykelsemestern! Florian och Josef

Ett äkta lodisgäng!

Det var verkligen en underbar dag mamma!

ÄlsklingsMaria och jag på en brygga i somras

Hytta i mitt hjärta <3

Hytta med kusinerna <3333333


Åh, jag skulle kunna lägga upp hur mycket härliga, somriga, nostalgska bilder som helst, men nu får det räcka. Förresten har jag väl redan lagt upp typ hur många som helst. Hoppas det går att publicera det här :S
Min sommar var i vilket fall som helst bäst och jag längtar till nästa!!

Some pics

       
Så, plötsligt upptäckte jag att det ju var superenkelt att lägga upp bilder. Så jag gjorde det bara för skojs skull. Längst upp har vi mig som wannabe modell, höhö. Var på sån där modelstudiosak en gång. Nästa bild är på Florian och mig, Tredje är en superduper gammal bild på Florian, Elisabeth och mig och sista bilden är på Charlotte. Man ser inte hennes ansikte men jag ville så gärna ha med en bild på henne. Hon hatar att vara med på kort så har inte så många. Men jag tycker det är gulligt att hon pussar en häst på den här bilden :)

Nämen kolla! Har inte jag gjort ny design? Joho, där kom jag allt på mig!

Idag är det fredag, ojoj, vad tiden går.
Vi hade matteprov på morgonen, det gick hyfsat. Matte är kul, men jag har lätt att göra onödiga slarverfel vilket kan driva Ulla till vansinne.  Idag i matkön kom hon fram till mig, skakade om mig och sa "VAD ska jag göra MED dig Victoria?!" "Oj, förlåt vad har jag gjort?" "Nämen alla dessa slarvfel, du svarar helt fel på små skittal, utan anledning!" Hon hade rättat provet då alltså, tydligen hade jag räknat fel på enkla minustal och andra små taluppfattningsgrejer. Såntdär som går obemärkt förbi på lektionerna. Problemlösningen var korrekt, men småtalen hopplösa. Ulla vet ju att jag egentligen kan men hon får inte ge mig det betyg jag är värd om jag inte slutar slarva.
  På slöjden presenterade Gunilla projektarbetet. Tema rännesansen (stavning?). Jag ska göra en riktigt het klänning med snörning bak och ett motiv av Michelangelos mästerverk "Adams skapelse" broderat fram. Kommer bli så snyggt!
  Charlotte, Mimmi och jag hade jättemycket lust att kolla klart på Hitta Nemo, filmen några i klassen just nu kollar på under vissa raster. Så vi gick tillbaka till skolan efter slöjden och kollade. Den är ju ursöt! Tyvärr hann vi inte se klart innan Mimmsan och Charlie sku hoppa på bussen.
  Själv lunkade jag hem, hem hit till datorn. Här satte jag mig och skrev om en krönika som jag börjat med i skolan. Efter en halv sidas skrvande tröttnade jag och gjorde om bloggdesignen istället. Nån gång ska den fixas riktigt snygg! Alltså, på riktigt, riktigt, riktigt snygg! Ja, det får nog Tina ordna.
  Ikväll blir det ungdomsgård, fast jag inte har så mycket lust. Hoppas det kommer dit nåt kul folk, det är ju trots allt JHU.

Uss vilket tråkigt inlägg det blev. Aja, en händelselösdag är alltid en händelselös dag. Hejdå, hejdå


Det hände igen!! Jag satte mig ner för att skriva i bloggen! Oj, oj, oj, det här är en stor dag!

Tanken var att jag akulle skriva ner lite om några dagar jag inte vill glömma:

Jag sov över hos Elisabeth i fredags. Vi tittade på Lejonkungen, så brutalt mysigt. Alltså, Disney's BÄSTA film, ever! Håller man inte med? Jo.
Nån gång kanske jag publicerar den lilla krönikan jag skrev på svenskan om att Disney borde ta sig i kragen och göra riktig film igen. Nån gång.

När vi vaknade på lördan hade det snöat i massor. Första snön. Så vacker! Florian kom med den briljanta idén att äta frukost ute. Så vi kokade varm choklad, bredde några mackor, tryckte på oss termobrallor och allt vad det heter och gick ut i Guds härlighet. Vill alltid minnas den frukosten. Jag bara älskar mina vänner och all snö!

I tisdags kom min mamma hem från USA. Gulle mamma. Det var jättemajsigt å träffa henne igen. Att ha henne här igen. Hon är verkligen en solskensspridare den lilla söta saken med silvriga lockar.
Tyvärr var jag tvungen att lämna henne ganska snart efter återseendet. Jag skulle till Tina på "Jesus-grupp" (Vi har inte kommit på något namn än). Det var också helmysigt! Tina, Mimmi, Jonas, Kazin, Elisabeth och Anja var där när jag kom. Vi diskuterade olika saker som allmänt har med livet  och med Jesus att göra. Efter ett tag kom även Florian och Charlotte. YEEEHOU!
Vi lekte maffia. Charlotte och jag var maffia, så himla bäst! Vi fick ut alla goda och vi vann hela skiten! Vi borde nästan starta en maffia, or what do you say? Mohahahahaha!
Efter detta maktspel gick alla ut och lekte i snön. Lite herren på teppan, lite snöbollskrig, lite brottning, lite mulande, lite rugby.  Svinskoj, men ack så farligt. Jonas haltade i onsdags, Mimmi sa att jag gav henne vipflashskador, Tina blev hoppad på och jag bröt typ ryggen. Jaja, det var åtminstonde ingen som dog :)

Onsdan var också en trevlig dag. Florian och jag åkte hem till gull, gull Sandra och Vidar. Vanligtvis brukar vi va på Arken på onsdagarna och be, prata och läsa Bibeln. Men den här gången hade Sandra och Vidar lust att ta oss hem till dem för att Sara P och Sara H skulle sjunga på TV. Det ville de gärna se, precis som Florian och jag. Det var hur fint som helst hemma hos dem! De bodde i en lägenhet fast ute på landet! Så nice :D

Nej, nu får det räcka med skrivande. Jag tänker spela gitarr eller göra något anant menigsfullt. Man har plötsligt fått så mycket tid nu när religionsarbetet är inlämnat!

So, there was a Höstlov

Ett underbart höstlov! Underbart, men uttröttande.

Fyllde år första dagen på lovet, 15 bast, stor flicka ni vet :) Pappa, Maria, Greg och Sara uppvaktade mig på morgonen med sång, småpresenter, kort, bulle, varm choklad och after eight. Mamma hade skickat ett kort från Norge också. Hon var nämligen där och jobbade. Men det gjorde inte så mycket för jag skulle ändå iväg på läger redan kl nio på femton års dan. Vildmarks läger med Arken.

Lägret varade bara till nästa dag, söndag. Det var kul att vara ute i skogen och umgås med massa härliga människor och med Gud. Men sen fanns där också andra människor som inte direkt tilltalade mig. Speciellt inte när de pratade och var fullständigt respektlösa HELA natten. Men men, jag försöker älska dem iallafall.

Måndag var stora shopping dagen. Köpte ett par typ baggie jeans, en bh, en lång tröja/klänning,  en halsduk och en mössa. Fullständigt supernöjd, men, det tog hela dan och jag gillar inte att gå runt i affärer med ont i ryggen, huvet magen - ja, ni har säkert hört den där klagovisan förut. Det slutade med att Florian och jag inte ORKADE mer så vi gick och satte oss i en MIO soffa istället. Sen fick Elisabeth och Charlotte plågas bäst de ville.

Tisdag, städningens dag. Jag hjälpte pappa med att säda på Sågbacken. Det skulle bli rent och fint tills Christoffer och Carolina skulle komma. Vi joggade också, pappa och jag. Duktiga oss.

Onsdagen började med städning av lägenheten. Men runt tre åkte jag till Youth, ungdomskonfernes på Livets ord i Uppsala. Åkte dit för att träffa Gud och alla kompisar igen. Visst kan man träffa Gud över allt, men det är något visst med att komma tillsammans alla syskon och bara lovsjunga honom och lyssna till hans ord. Hans närvaro blir så stark då. Gud är så stor! Han är så mäktig! Han är kärlek och han är den enda jag kan lita på!

Youth var helt underbart. Gud rörde vid mig och jag sträckte mig efter honom. Jag sträcker mig efter honom. Jag blev också ännu bättre kompis med Max, Joshua, Ester och Emelie under konferensdagarna. Folk som jag redan träffat och pratat med lite grann under lägret jag var på i somras. Typ fristadsfolk. Sen var det kul att träffa Michael igen också, han är ju verkligen en speciell snubbe! Superhärlig! Men vi var inte med honom så jättemycket.

Jag åkte hem från Youth på lördan eftersom Christoffer och Carolina kom helt från Göteborg för att fira min födelsedag då. Vilken lyckad kväll det blev! Jättegod mat, jättegod tårta, en hel del musik med mig som gitarrist ;) (jag försöker iallafall), massa minnen via foto och sist men verkligen inte minst alla underbara, fantastiska människor! Min familj är guld värd, ja, jag älskar dem hejdlöst! Mamma, pappa, Maria, Magnus, Emelie, Christoffer, Carolina, Greg och Therence är allihopa nåra riktigta partypinglor!
Jag hade en modeshow för dem med de nya kläderna jag fick av Carolina. Det var hur skoj som helst!
Alla sjöng barnvisor till när jag spelade gitarr. Det var så mysigt!  På kvällen spelade vi Settlers. Skitkul spel! Antagligen mitt favoritspel.
På söndagen spelade vi klart Settlers, sen gick vi till Minneslunden där Mormor ligger nergrävd. Vi tände ett ljus för henne och sjöng "Amazing grace" tillsammans efterosom vi tror att hon är frälst av nåd så att vi kommer få möta henne igen. Det var en väldigt fin stund.
Efter att Chrsiteoffer och Carolina åkt tillbaka till Göteborg tog Maria och jag pendeln in till Passion Church innne i stan. En riktigt ungdomlig församling mitt i folkmassan. Hallelujah! Dit vil jag gå tillbaka. De har möte varje söndag kl 17. De håller till vid GK, eller de flyttar dit nu på söndag.

Nu har jag dragit hela lovet. Kort sagt kan jag säga att jag är oerhört nöjd. Och att jag ska gå och lägga mig ganska tidigt ikväll. Har typ sovit lika lite som jag suttit på toa.

RSS 2.0