Bääh

Jag borde inte börja skriva nu för då kommer jag aldrig i säng och jag borde verkligen gå och lägga mig för imorgon är det upp halv sju, cykla en timme och sedan slita i sju timmar med överdirvet mycket ogräs som är på ställen det inte borde vara vid vårt fritidshus. Tur att man får betalt, mat och att världens skönaste Florian är med.
Vi släckte faktiskt början till en skogsbrand igår. Och det var vi som upptäckte den också. Alltså jag och Florian. Borde skriva om den händelsen engagerat och kreativt men jag orkar inte. Kanske någon annan gång.
Var på Elisbaeths soaré igår också. Det var med show med hög klass I can tell!! Ytterst trevligt. Har mycket mer att berätta men jag orkar inte och jag har aldrig tid att sätta mig här när jag orkar skriva. Kommer knappt skriva nu under sommaren, man är alldelses för upptagen med allt som händer och allt man gör. Då hinner man inte skriva. När man hinner skriva då händer ju inget och då har man inget at skriva om. Lite dåligt system tycker jag.
Och förresten så är det så att alla i Brunna känner mig. Men jag känner inte dom. De känner mig som Florians kompis eller som vissa säger: "Är du ihop med Florian?". Sådana frågor kan jag få fast jag aldrig förut pratat med människan som frågar. Så är det att vara Florians kompis. Florian som bott här hela sitt liv och som var en högljudd, uppkäftig liten typ som barn. ALLA vet vem Florian är. Ochd et är inte så konstigt. Ok, det jag nyss berättade var knappast nåt viktigt men det är så det är i alla fall.

NU ska här sovas. Riktigt ordentligt. Förresten, grattis till Sverige, 2-0 mot Grekland. Em vinns av Sverige i år, så är det bara. Tycker jag. Godnatt alla stolta svenskar och alla andra också!

Victoria Kyckling, mästare på å va lycklig =D

Idag är det söndag, den åttonde juni tjugohundraåtta. Jag har inte skrivit på mycket länge. Man har helt enkelt inte tid med sånt trams. Livet är för fyllt med roliga roliga roliga SOMMARLOVSDAGAR!!!!!! Just nu njuuuuuuter jag bara så brutalt av livet. I torsdags fick jag sommarlov....=D =D =D =D CAAAAN YOU FEEEEL THE SOOOMMARLOOOOV!!!!!!!!!!!!! ALLTING ÄR BARA UNDERBAAAAART! betygen gick bra, jag är skitnöjd! Fick MVG i musik lixom? Ett under har skett, kom och beskåda himmelens gärningar! GAAAH jag vet inte vad jag snackar om jag är bara så himla glad. Nu ska jag snart iväg, vi ska äta potatissallad och kötbullar på en strand och Josef ska skjuta upp mig från vattnet. hahahahahaha, ja jag är lyyycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, jag är lyyyycklig, ja jag är lyyycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan uuut!



Den 18:de Juli är lyckan fulländad. pusshejs!

Söndag-Lördag

Många dagar har gått utan skriv. Men nu skriver jag fast jag är så trött att sängen börjat ropa på mig. Jag kan starta med att säga att konfirmationsdagen var en av de bästa dagar i mitt liv. Helt obeskrivlig. Och bara så ni vet, jag tror på, litar på och börjar lära känna Jesus. Det är jag så glad över!
MIn familj är helt fantastisk. Jag älskar de som mycket att det nästa gör ont. Jag var på väg att sprängas av kärlek till dom under konfirmationsfesten. Det blir bara dumt om jag ska föräka beskriva den dagen och min familj här. Det var bara kärlek, kärlek och ännu mera kärlek och kärlek går inte att beskriva.

Resten av veckan har vart rätt skön. Skolan är lugn, får ofta gå hem tidigare för att jag är klar med allt. Det var en sådan befrielse att lämna in hemkunskapsarbetet i torsdags. Nu är jag hundra procent läxfri helt till nian. Skönt. Jag fick MVG på arbetet också. Wow, kände jag då. Har kämpat så otroligt mycket med det så det kändes bra att få en så god lön.

Igår var jag i stan och shoppade. Men jag fick som vanligt ont i huvudet och fötterna och ryggen och axlarna. Usch för shopping. Jag tycker om att handla kläder men inte att gå runt i affärer med dålig luft med en tung ryggsäck på ryggen och vela och bara vilja doppa huvudet i närmaste fontän. Nää blä. Det var skönt att få komma ut till fria lillsjön senare och ta årets första dopp. Vi hade en väldigt trevlig kväll, när vi väl kom hem från blä-å-usch stan. Och jag fick användning av de nya badshortsen jag hade köpt i en av drottninggatans varma, överbefolkade och dåligt ventilierade affär.

Idag har köpt en cykel men jag får den inte förns på måndag. Och jag har badat. Och solat. Och grillat. Och umgåtts på en solig klippa. Jag helt enkelt levt min dag somrigt. Mycket välbehagande.

Godnatt folkens!

RSS 2.0