...men ej skiljas från vännen min, utan att fälla tårar

Andrea, Eleonore, Cornelia, Monica, Sophie och David. Jag saknar er. Det har betytt allt för oss att ni varit här. Tack, än en gång. Jag hoppas med allt jag är att vi kommer ses igen. Ett är i alla fall säkert, vi kommer ses i himlen. En glädjens dag. Då ska glädjen bryta fram, när vi alla är tillsammans, och vi sjunger nya sånger, hemma hos vår far.

Gud är en god Gud. Att skicka teamet från Jesus revolution till vår ungdomsgård var verkligen kärleksfullt gjort av honom. Jag är såååå tacksam! Och de som nu blivit planterat i mig, i oss, kommer fortsätta växa. Gud kommer vattna. Jag får bara vila i honom.

Jag kom in på musikal på St. Eriks. Nu är bara frågan vad jag ska välja :S Mina drömmar har storligen växt under veckan med Jesus revolution om att spela teater på gator och torg. Jag älskar att agera. Varje fiber av min kropp njuter. Men att sjung är också berfriande. Dans är härligt det med, om man får dansa som man vill utan att behöva koncentrera sig. Vore ju bra att lära sig alla tre momenten bra, alla tre är bra sätt att evangilisera på. Fast det vore kul att lära sig teater suuuuperbra, så bra så man nästan är proffsig...jag vet inte hur jag ska göra. Får se, får se. Gud kommer vara med mig, vart jag än hamnar i alla fall.

Nu är det dags för mig att avsluta detta skrivande. Vet knappt vad jag skrivit om. Men tack, tack kära blogg att du hjälper mig att skirva av mig då och då. Även om det ibland blir ointressant för mina läsare. Att skriva sätter perspektiv på livet. Tack.

Kramkram :)

Restoration

Jag är imponerad över er som fortsätter titta in här trots den fruktansvärda uppdateringen. Okej, ni är två stycekn, tror jag vet vilka ni är också, men tack i alla fall :)

Det är mycket som händer just nu. Mycket kastas om, byter plats, förändras, bryts ner och byggs upp. Både i mig och runt omkring mig. Jag vet inte vilka förändringar som är positiva och vilka som är negativa. Men en sak vet jag, jag skulle inte klara den här perioden av mitt liv utan mamma. Tack mamma för att du är här. Jesus, du är verkligen min hjälte du också. Utan att få skicka små sms upp till dig nu och då hade jag nog inte orkat. Tack, tack, tack att du alltid lyssnar och fyller mig frid varje gång jag viskar till dig.

Världen är så fin egntligen. Jag är tacksam att jag får se skogen och solen och vattnet och ängarna här och där. Det är på ett sätt som att se Gud. Det vackra i Gud liksom. Han är en skapare. Jag menar inte att typ solen är Gud utan jag menar att man ser att det är Gud som har skapat den. Och då ser man hans liksom karaktär i den på ett sätt. Hans vackra sätt att skapa, all energi och kraft i naturen och ja. Naturen är för mig bästa sättet att komma nära Gud. Att låta honom bearbeta, hela varje liten del av min själ. Det tar tid. Men det sker. Snart kan jag le åt dagen, varje morgon.

Tänk att det kan vara så här skönt att skriva lite. Har gjort det förut men nu känner jag verkligen hur synen på livet plötsligt ändrats helt. Idag skriver jag mest för mig egen skull. Och det är skönt. Livet har sina ljusa sidor. Plus att jag kommer leva i himlen, nära Gud, i evighet. Det blir brutalt bra det.

Ikväll ska jag till Arken (vart annars? :P). Har varit där varje dag den här veckan förutom igår. Ska vara där hela helgen också. Ett team från Jesus revolution är här just nu. De är sex stycken ungdomar från fem olika nationer som är hos oss, lär oss drama, dans, att vittna och uppmuntrar oss till ett personligt liv med Gud. De är verkligen fantastiska! En tjej i teamet som heter Andrea har jag fått väldigt bra kontakt med. Kommer verkligen sakna henne när de åker på söndag. Det är typ det bästa som hänt vår ungdomsgård att de kommit hit. Tack Gud!
Det är så sjukt kul att spela drama alltså. Det är så befriande också. Känner mig alldeles ren inuti efter ett pass. Har spelat tillsammans med Jesus revolution nu tre gånger. Huvudrollen i ett drama  :) Jag längtar efter att använda drama mer för att berätta om Jesus. KOmmer snart lära mig ordentligt, fick nämligen 20/20 poäng på intagningsprovet på Stockholms Estetiska gymnasium. Och MVG på intagningsprovet på Samgymnasiet. Så teater blir det till hösten. Om jag inte kommer in på musikal på St, Eriks. Väntar fortfarande på provresultat därifrån. Så spännande att börja gymnasiet, är verkligen taggad!! Var väldigt uppmuntrande också att det gick så bra på intagningsproven, trodde inte att resultat skulle bli så bra. Verkligen glad för det!

Det blev ganska långt inlägg. Bhöve verkligen skriva av mig lite. Nu måste jag skynda mig. Ska fixa till mig lite innan jag drar till arken.

Kramar, och tack! Tack

Mitt i ett liv

Hahahaha, hej... känns ju nästan som ett skämt. Som om någon läser min blogg nu, skriver ju aldrig längre. Usch på mig alltså! Jag mår bra av att skriva egentligen. Fattar inte varför jag slutat uppdatera bloggen. Men, nu sitter jag här och jag skriver. Yey me!
Livet är fullt upp. Mycket stress, stress som bara gör mig än mera skoltrött. Men jag var på team till Göteborg i helgen vilket kickade riktigt ordentligt. Gud är bäst, i alla lägen, var man än står. Egna prestationer tar en inte långt alltså. Skapar bara stress och press. Och ibland ångest. Nej, Gud är den bäste. Han är så stor, så mycket större än en själv.
Helgen i Göteborg var så fantastisk just för att den var totalt kravlös. Samtidigt gjorde man något för Gud, precis som man längtar efter. Helgen var myyysig också, mysigt sällskap och mysig stämmning. På söndagen var det riktig sol också, rena rama våren :D Mys, mys!!

Idag gjorde jag intagninsprov på Stockholms Estetiska Gymnasium. Ohooojoj! Känner mig som fisken i vattnet under alla de där teaterlekarna och improvisationsövningarna hit och dit. Så sjukt roligt!! Njuter av varje sekund. Efteråt känner man sig alldeles ren inuti. Liksom tömd på känslor och fylld av adrenalin och endrofin istället. Så go känsla! Det egna uppvisandet av monologen gick finfint också. Var jättenervös innan och trodde det skulle gå åt skogen men icke sa nicke. Nervösiteten försvann när jag väl börja prata inför juryn och kände mig riktigt nöjd efteråt. Tack Jesus!

Hade kanske kunnat göra en tre hundra gånger mer intressant uppdatering nu när det va så länge sen sist, men varför sku jag göra det? Känner ju inte för det. Detta var vad som låg mig närmast om hjärtat just nu. En annan gång kanske det blir mer intressant.
Okej, det var inte riktigt sant det jag nyss skrev. Finns saker som ligger ännu närmare hjärtat, men de är nog lite för personliga för att publicera. Kladdar ner det i nåt skrivhäfte ikväll istället. Ska lägga mig nu, ojoj vad gött det ska bli. Avslappning, mörkt och avslappnat och mmm så skönt.

Natt <3

RSS 2.0