lite så där hm

Salem al Fakir gör ju rätt speciell musik. Jag har inte bestämt mig för om jag tycker om den än...men hans speciella röst gillar jag iallafall. Japp nu vet ni allt det där.





Jo, kanske ska nämna att idag är jag hemma(hos maria) och är sjuk. Ingen skolis på mig. Måste jobbe med min redovisning här hemma. + frossa i sptify och diverse filmer. jaoman
okej nu kom "Good song", och det var verkligen en good song. mer my stajl

Lurvsnörvsnusk




kadunk...där däckade jag på skrivbordet. nästan. Oh MY!! Jag hade glömt att det var så häääär jobbigt att va sjuk. Det var faktiskt riktigt länge sen jag mådde såhär, med feber å det hela. Men nu, ack ack ack. satt hela bussresan hem (typ åtta timmar) och äcklade mina medresenärer med trumpetnäsa, snor i hela ansiktet och kudden fylld med dräggel. Uääh, tänker ni, hon är inte speciellt fräsch den där Victoria. Ni har rätt. Sjuk-Victoria är inte fräsch.

I need some sleep. En väldigt lång helg. Nattbuss från kvart i elva till klockan sex på morgonen. Upp igen klockan nio "pigg å glad" - bröllopp,bröllopp, bröllop från klockan två till halv ett på nattah. Gööörjobbigt ju, jag hör dalslandsdialekten i huvudet till och med när jag skriver...

nämen helt ärligt, det var riktigt kul att få se Anna-Maria gifta sig. Jag glömmer aldrig när du sprang bredvid den där gallopperande hästen som jag satt på, för att jag inte skulle ramla av. Stålkvinna! Du lärde mig att rida.
Kul var det att träffa Emanuel, Emma, Agneta, Gisle, Johanna, Mia, Nathalie. Jag hade jättetrevligt, förutom när huvudet dunkade och knivarna skar i halsen.

Nu är jag hemma hos Maria iallfall. Äntligen i hamn. Väldigt sorgligt bara att jag inte akn träffa Jonas idag pågrund av mitt sjuka tillstånd. Saknar honom jättemycket <3
jag ska nog sätta fram lite mackor snart. Sen tänkte maria och jag somna framför en film :)






det var sommar ett tag...men jag har blivit sjuk. då måste man hålla sig varm igen


Kramenkramkram


ES09MAB <3

Bra jobbat klassen :) Vi fixade ju det här, det blev ju bra. Vi borde bara få en föreställning till att göra det ännu bättre på, eller vad tycker ni?
Igår var jag alltså i skolan från klockan 9.00-19.30, hade rast två gånger för att äta. Det är så det funkar när man går musikal. Svettades som en gris hela dagen. Efter föreställningen, när man liksom kunde släppa allting, kände jag mig heeeeelt slut. Typ utbränd. Har aldrig känt så förut. Först efter att ha sovit en natt kunde känna glädje över vad vi gjorde igår. Nu är jag glad över igår, igår var jag bara slutpumpad och grät stora floder. Konstiga Victoria.

Jaja, nu måste jag dra hem och skriva om rapportsaken, plugga matte och städa. Ikväll blir det grillning vid Lillsjön med massa goa folk :) Skönt att vi är lediga idag.

Hejhejhopp :) kramis

nu så är det snart premiär...

Okej okej, ikväll gäller det, smäller det, skräller det! Jag tror jag kommer känna mig väldigt stolt efter kvällens föreställning, om det inte går heeeelt åt pipsvängen. Å det gör det nog inte. Jag hoppas hela klassen kommer känna sig stolt, det här har vi faktiskt gjort helt själva, satt ihop en föreställning, fått det att funka tillsammans (genom brutala tjafs), tänkt ut all rekvisita, kläder, in å utgångång, in å ut med rekvisita, på och av med kläder. Bundit ihop allting på ett väldigt bra sätt och om vi sätter det ikväll kan det faktikst bli succé. Nej, vi har aldrig gjort något liknande tillsammans förut, så vi kommer kunna va stolta som tuppar.

Nu kom sången som taggar till mig riktigt ordentligt. Jag är riktigt pirrig inför kvällen. Kom igen klassen, nu gör vi det här och vi har riktigt kul! Yeeeeehoooo! :D

"An you can tell everybody, this is your song..."

hur hon klarar skivan kan ingen förstå

Det var ganska speciellt häromdagen då vi var på dramaten. Halva klassen somnade. Nu i efterhand är alla väldigt upprörda över att vår lärare kunde släpa med oss på en sån värdelös teater. Alla utom typ jag då. Nej, så hemskt var det inte. Kanske inget jag skulle vilja se igen, men ändå scensikt vackert, konstnärligt och stundom lite roligt. Blossade bara upp den här längtan i mig att stå på en sån där scen, med riktigt ljus, riktig publik, proffsig regissör och proffsiga medspelare. Men proffsig kommer jag aldrig att bli.
Tjaja, Muntra fruarna i Windsorw som Jonas och jag såg var mycket mycket bättre underhållning än Körsbärsträdgården, det skulle nog de flesta hålla med om. Men teater är en konst, och den har alltid olika uttryck.

Fredkvällen var riktigt trevlig sen, med grill i Marias trädgård och hus. Jonas och jag gled runt, kickade fotboll med några, åt asgod mat, lekte scharader-viske-leken (Greg var hysterikst rolig, hela leken var rätt hysterisk) och sov vid halv två. Nästa dag spelade vi fortboll i hennes trädgård, in tha regn, sen frös vi resten av dagen, hos charlotte och på vägen hem. Vägen hem var btw extremt lång.

Nästa dag kände jag mig som en lodis. Strövade runt i Jonas kläder och galet lockigt hår. Jobbade i det. Pinsamt, men jag var tvungen...kom inte in, pga att jag är så klantigt glömsk. Men det är en annan historia. Har hittat nycklarna nu iaf :)

Wow, vad min mage kurrikurrekurre nu dansar Rönnedahl. Oj, sidospår. äh, jag är hungrig, det var det jag vill säga.

Svejshej

muntra fruarna i Windsorw

Vi ska visst hopppsan hejsan till Dramaten med klassen och Mesen idag. Kommer bara sitta där och sakna Jonas. har jag en känsla av... ååhåo, det var faboulus när han tog med mig dit på min födelsedag. Den kvällen var helt jättebra! Vill göra om det med honom snart igen. Puss på det :)

Swing along!


aaand, you know like, and, it's like

Sitting i skolan med Sigrid framför mig som just nu asgarvar över Egoinas inlägg...så kan det gå :)
Nyligen hållit ett tal i engelska om Källskolan klassen, vår klass, allldeles konstiga, unika, grymmaste, schlicki, unbelivaböööl-klass. saknar den ibland, lite då och lite då.
Hade jag så mycket mer att säga?? Ärligt talat så har jag inte det. Majscensplaneringen rullar på, vi får se hur det hela blir i slutändan. Hoppas på det bästa.

Kram tjoflöjt. örat e böjt

RSS 2.0