Några saker

  • Den mensverk som nu plågar mig håller på att förtära allt som en gång har varit jag.
  • Aj.
  • Vattnet under S:t Eriks-bron var så var magiskt vackert i morse. Mitt hjärta grät av den storslagna skönheten
  • Mamma fyller år idag och Maria och jag väckte henne imorse med skönsång och vacker frukostbricka.
  • Min gamla klass är precis som förut, det gäller bara att komma in the mood.
  • Jag saknar min gamla klass.
  • Min "hemgrupp" är otroligt mysig då den innehåller de ungdomar jag älskar mest.
  • Jag kommer snart att ramla genom stolen för att jag har en sådan fruktansvärd mensverk.
  • Det här inlägget har tagit typ en kvart att skriva för att jag har en sådan fruktansvärd mensvärk.

Mr. Curiosity

håhå, jag gör inlägg hela tiden. men de e ju bara för att ja ändå sitter här.

 

Så nu, visste ni att Jason Mraz kan sjunga Opera? Kolla framme vid 2:47 så ska ni få se...man tror knappt det är sant. Kolla gärna på resten av låten också, han e rätt bra om man säger så. underdrift

 

 


Lilla Ängel

Angelina Nathalie heter min brorsdotter. Namnet bestämdes igår och jag tycker det passar utmärkt på denna lilla kämparinna. "Lilla Ängel"

 

(Angelina Nathalie föddes 2:a Augusti, bara 25 veckor gammal. Då vägde hon 640 gram och var 33 centimeter lång. Idag väger Lilla Ängeln 870 gram.)


det där lilla extra snytet som bara får en att fatta, nä nu, nu är jag faktiskt sjuk

För det första tror jag att jag är lite småkär i mina nya jenas. Eller snarare helt galen i dem. Riktigt snygga och så himla bekväma! Tyvärr då så får jag ju inte gå runt med dom inför nåt folk idag. Är kraslig och stannar hemma idag så att jag blir frisk nån gång. Vill inte smitta nån i skolan heller. Vill inte somna på nån lektion heller. Jag blir så trött av förkyling.

Home slapping it is, i mina nya dansbyxor, haremsbyxor som man tydligen kallar det.

 

Ooh sa alla läsarna, hon kan ju snart bli modebloggare! Jappjapp, applåderna mottages

 

 

Det värsta är att att jag troligen tappade min mobil i ett av provrummen på HM. Skjutsingen också. Fast det konstiga är, då borde ju nån ha hittat den, och då borde ju denne ha ringt till någon av mina kontakter. För heeeelt ärligt, vem skulle vilja behålla min mobil. Ehee, inte jag iallafall. Men vill ändå ha tillbaks den nu, för har inte råd att köpa en ny mobil, viktigare med skor och kläder. Undrar om man kan ringa till HM å fråga om dom fått in nåt fint? Hade tänkt kolla efter skolan idag men nu blev det ju ingen skola på mig. Ajm babbling, det känner jag. Så ni får en liten bild på en tyst grabb istället:

 

 

Hejdå hälsar Silas


eliiiiiit

Ohoooho. Har härmed inhandlat ett par Saucony löpar skor, värde 1599 kronor...men det var 20% REA på alla skor på Stadium (sista dagen idag!!) Nu kommer jag bli en grym löpare (eheheeehe, juste man måste ju träna massa också) utan ont i knäna eller fötterna. Dessutom är de extremt slitstarka sa Torsten så jag kommer inte behöva köpa nya löparskor på flera år. Jag känner mig faktiskt jätteglad, vill ut och springa!

 

 

Sitter just nu och kollar på klassikern "Fångarna på fortet". Nostalgiii där asså. Så kul att dom är i precis samma miljö, har samma progamledare (tom dvärgen) och flera av samma tävlingar. Vi hade ett datorspel med Fångarna på Fortet när jag var liten. Spelade det ofta med mina syskon.

 

Oj nu börjar det igen. Hejdå å så

 

 


först e man blä å sen blir man gla igen

Det lukate kattbajs i halva skolan idag. Kattskit kattskit. Det fulaste ordet Hellevi kan säga, och det säger hon bara när hon blir riktigt arg. Go tant <3

 

 

Det kändes lite som en kattskitsdag idag. Men sen kom jag hem och fick höra att Maria klarat uppkörningnen och därmed har körkort. Dessutom fick jag märka att jag fått 2046,98 kronor in på mitt konto. Äntligen lööööön. Denna efterlängtade lön. Så nu är inget kattskit längre. morgondagen i skolan kommer jag klara av mycket bättre.

Om en stund åker jag med Jonas till någon affär i barkarby tror jag och tjackar nya sprnigskor. Ett par skor som är bra för mina feltrampande fötter och trötta knän. Får alltid ont i knäna när jag springer nu förtiden. Så har slutat springa. Men nu när jag får (köper för min välförtjänta lön) nya löpskor har jag inga ursäkter längre. 6 kilometer minst tre gånger veckan. Å därmed basta

 

Träffade denna söta, fina, goa människa när jag gick av på Kungsängen station idag. Det gjorde hela livet mycket lättare! Kärlek på dej elisabeth!


så himla snygg...

 

 

Jag borstar tänderna med alldeles för mycket tandkräm och lyssnar på Helen Sjöholm medan jag saknar Jonas. bara för att han är han. ♥

 

jag tänkte så att ni alla vet lixom. Godnatt då


elev

Jo, jag hinner med ett litet inlägg nu innan jag ska cykla iväg till världens finaste gulligaste gugugu kille <3

har inte träffat min Jonas sedan i tisdags så nu är det verkligen dags!

 

Mycket kunde berättas om lägret jag åkte på 17:e augusti.

Tråkigaste: att Florian inte fick ledigt från skolan så att han fick stanna hemma.

Roligaste: Brutalt lerig fotbollsmatch.

Västkusten är fantastisk plats och det var så gott att umgås med alla de där fina människorna som bor där borta. Saknar dom som bara den. Jag är en riktig lägermänniska, älskar verkligen läger. Så tänkt mycket på lägret hela första skoldagen. Men det var nog ändå ganksa så kul att börja skolan. Inte superpepp, skulle hellre leva livet vid väskusten. Men ändå, de flesta brukar sakna gymnasiet när de slutat, så ska nog ta å njuta varenda dag.

 

Hade med kameran men den användes knappt, man hade liksom inte tid att hålla på å fota. Tog bara några få bilder under tågresan dit och nån bild när elisabeth och jag kommit fram ett par timmar innan lägerstarten. Vi satt på en mysig klippa och försökte laga mina byxor och knyta upp ett garntrassel...yaopp.

 

 


orken och det där lugnet

Tänkte säga godnatt. Tänkte bli lugnad av Silas spinnande ikväll. Bli vaggad till sömns av det. Det är det enda lugna just nu som finns. Ibland orkar jag tro att jag ska orka. Men jag orkar aldrig orka iallafall. Men snart orkar jag inte inte orka längre. Äh, orka det här. Jag kommer väl aldrig förändras till nåt bra igen ändå. Och glöm det jag nyss skrev. Jag menade det inte. Jag har en fantastisk framtid framför mig och jag kommer växa upp till nåt bra. När jag orkar.

Godnatt <3



forever young

Idag gick jag in på min lilla blogg för första gången sen sist jag skrev och såg alla Florians kommentarer om att jag borde uppdatera någon gång. Så förstod att det är dags. Blev glad faktiskt, kommentarer gör ju att jag får lust att skriva. Förlåt kära Florian, att jag lämnat dig utan läsmaterial, jag ska försöka skärpa mig nu. Snart börjar ju skolan så då blir det mer rutin på livet.

Og Torjo, blev veldig veldig glad da jeg fikk se din kommentar! At du leser bloggen min er morsomt :) For å prenumere tror jeg du må gå med i noe som heter bloglovin.com ellers hvet jeg ikke hvordan man kan göre det. Dessverre. Jeg savner dere!!!

Nu åter till svenska... ;P Alltså jag har liksom the biggest nyhet man kan ha! Hör på bara, jo:

Jag har blivit faster!

Christoffer har blivit pappa, Carolina har blivit mamma. Tre och en halv månad för tidigt. Ja, vi pratar om en tuff tjej asså. Den lilla lilla lilla (och då menar jag verkligen lilla) har kämpat för sitt liv från födelsen, men nu går det bara uppåt för henne. Hon är stark, har stark vilja. Jag tror det kommer bli en riktigt tuff brud utav henne!
Ser fram emot att se hur hon blir starkare och äldre, får hår och öppnar ögonen, ler och allt sånt där. I dagens läge väger hon cirka 830 gram, från att när hon föddes 2/8 väga 650 gram. När hon föddes var hon 33 cm lång utsträckt. Ligger hon på mage med benen uppdragan är hon ungefär lika stor som Christoffers hand. Hennes små fingrar når inte runt Chrissoffers pekfinger. Lilla superflicka!

Har varit på västkusten med Jonas familj, och må säga att det var en kanonvecka. Utvilande och trevlig. Hade det riktigt mysigt och bra, gillar deras lilla stuga och älskar havet! Vill bo på västkusten när jag blir stor. Vi besökte flera små städer där med pittoreska hus och affärer, långa bryggor fulla med båtar. Åkte till klippor och bara njöt av all skönhet. Spelade massa kubb och krocket i trädgården. Åt räkor och gott grillat kött. Såg en skitbra film, "the bucket list", se den! Har upptäckt att jag typ gillar alla filmer med Morgan Freeman i. Jonas och jag fick vara tillsammans massor, han och jag och vi behövde all tid, älskar den mannen!
Fick träffa Charlotte Holmström en dag också, ritkgit mysigt. Go tjej!

Göteborg nästa. Mamma, Magnus och Greg kom från Stockholm, plockade upp mig i Grebbestad och så åkte vi till Christoffer och Carolinas nya hus. Vi fick träffa Christoffer och Carolina lite grann och det var gott att se de n nyblivna föräldrarna. Mamma fick gå in och titta på bebisen genom kuvösen eftersom mamma är farmor åt den lille. alla annan tid i Göetborg städade vi och fixade i Christoffer och Carolinas nya hus. Var rjäteroligt att hjälpa dem, eftersom de måste vara på sjukhuset hos bebisen hela tiden nu.

Veckan efter västkusten var jobbjobbjobbjobb. På Stadium. Delade ut tröjor och chip till 6800 personer som skulle sprina midnattsloppet. Som tur hade jag fem andra per till hjälp, bland dem bästaste Jonas. Hård vecka, blev helt sluuuuuut. Men pengarna ska rulla in så småningom och då kommer värken i fötterna och de trötta panikslagna skrattanfallen inför kunder vara som bortblåsta.

Det var väl allt kanske. Vi kommer höras och levas och tjoas. Idag ska det ordnas. hejhoppsi

RSS 2.0