En dag i kärlek

Jonas och jag på Grinda, bildextra:





























Vi hade en väldigt härlig, rolig, mysig, givande och glad dag! Tack gode Gud!

Ska superstäda nu, måste skynda mig så jag hinner springa med Jonas ikväll. Imorgon bär det av på nästa äventyr förstår ni, cykelsemester :) Elisabeth, Florian, Chalrotte, Jonas och jag cyklar iväg vid sjutiden imorgon bitti. Blir borta högst två nätter. Kram så länge!

Måste sova nu, då blir det snabbare imorgon

Imorgon åker Jonas och jag till skärgårsön Grinda och är borta hela vår månadsdag. Massa kärlek på det! <3<3




Ska gå upp halv sex...  Godnatt!!

Sommarens stekande hetta

Sitter och söker runt på google och vaxholmsbolaget. se efter någon passande Skärgårdstur för Jonas och mig. Men allt är bara stora kryssningar eller speciella äventyr för företag. Bökigt, bökigt. Jonas och jag firar ju en månad i morgon, så måste hitta något snabbt! Men neee, det är svårt att hitta det jag tänkt mig. Vill bara ha en enkel resa ut med en båt, åka runt mellan öarna lite grann, gå i land på en mysig ö med en fin strand och vackra promenadstråk and that's it. Skulle va perfekt för oss. Men nej, de ska alltid krångla til ldet sånna där företag. Någon som har nåt tips så hör av så fort ni kan! Skulle bli väldigt tacksam!


Tänk vad mysigt att åka ut i Skärgården! Hoppas jag hittar något. (bild från google)

Igår åkter jag hem till söta Mimmi. Vi var hemma hos henne och tog det lugnt. Badade i hennes 28 grader varma pool, stekte oss bruna i solen, pärlade pärl djur (hihi) och åt god grillad mat. Framåt kvällen tog vi hennes moppe till Arkens ungdomsgård där vi träffade allt härligt folk. Hade inte varit där på en månad, oh vad jag har saknat det! Vi hade ett skönt möte ute i det fria och sen drog vi till beachvolleybollplanen och lirade lite. Jonas, Mimmi, David, Louise,  och jag var det självklara vinnarlaget :D Elisabeth, Iréne, Erik, Samuel och Lisa käpmade dock på bra på andra sidan. Efter matchen rullade vi Mimmis moppe till Coop...hmm ja, den gick sönder och gick inte att starta, lite bökigt. De ska hämta den med bilen idag. Jag fick även prova att köra Jonas moppe där på coops öppna parkeing. Fy vad kul det var! Drog på ganska ordentligt, vilken frihetskänsla! Skjutsade runt Jonas sen också, hihi, hur mysigt osm helst. Efter en stunds susande på parkeringen skjutsade Jonas Mimmi och mig till en fotbollsplan där Felicia och hennes kompisar var och spelade. Vi hängde på. Alltid kul att spela fotboll! Dock var det grusplan vilket inte fungerar så bra när man inte har skor men, inget hindrar mig från att spela! Jag tror vårat lag vann :) Jonas gick hem under matchen, gulle var lite trött. Mimmi och jag spatserade hem till Felicia där det bjöds på kladdkaka och rabarberpaj, mums! Spelade lite kort också innan vi åkte hem till mig, där Mimmi sov. En helt otroligt lyckad fredag :) Tack alla underbara människor för att ni finns!



Idag ska Jonas och jag vara riktigt duktiga, vi ska träna. Ut och springa i skogen! Jag tror han väntar på mig, så måste skynda lite. Var bara tvungen att skriva några rader här, I really like it :D  men, ha en bra lördag och hoppas på Gud i allt! Kram!

Stolt, ja ytterst stolt

Min bror, världens bästa Magnus, sprang 3000 meter på 8.24 minuter idag. Ååååh, vad jag är stolt över honom! Han är så duktig! Fick också veta i dag av hans tränare att han har en syreupptagningsförmåga på runt 80. Det är svårt att hitta löpare i Sverige som har så hög. De bästa cyklisterna i tour de france ligger på runt 80. Fatta vilken superbrorsa!! Ojoj, vad jag skryter, men, han är värd det :D


Hahahahaha!! Så här tuffa är Magnus (han med hinken) och min farbror när de rensar dasset vid hytta! Man kan nog se att magnus har löparben :)



Det var otroligt kul att titta på honom idag när han sprang. Spännande och engagerande. Jag stod och hoppade vid staketet medan jag skrek "Bra Magnus, kom igen, kämpa kämpa!!!" Så kul! Och Therence, Magnus kompis och min extrabrorsa eller vad man ska kalla det, stod bredvid mig och var om möjligt än mer exalterad. Han är så sjukt rolig alltså! Fler borde va som afrikaner, då vore världen en mycket roligare plats. Jag skratta med honom nästan all tid jag var där. Vi hejade på två utvalda personer vi inte kände också, bara för att vara trevliga och de var så unga men ändå så duktiga. De behövde lite glatt stöd från staketet. Superkul! Ett hett tips om du ska titta på ett friidrottslopp någon gång.


Therence, glad som vanligt :) Länge leve skrattande afrikaner säger jag bara! (Går tyvärr inte att rotera)



Nu ska här sovas, iallafall snart. Måste somna innnan jag blir hungrig igen, är så jobbigt att somna hungrig. Ännu värre att vakna hungrig!! Så godnatt kära människor, eller förresten säger godnatt med en helt underbar låttext, en överlåtelse till Gud som är totlat befriande:

"Jag lämnar all min oro, och alla kraven på mig. För att du ska få bli större, det blir mindre utav mig. Jag kommer till dig Fader, liten som jag är. Å jag vill krypa upp i famnen och bli helad utav dig. Jag kastar mig helt på dig Gud. Hela mitt liv det ska du ha.
Jag vet att jag är älskad, älskad utav dig. En oförtjänad kärlek, som aldrig lämnar mig."


Lever livet med en gó känsla

Tjolahopp :) Vad det är gott och härligt med sommar! Kom nyss hem, har varit med Jonas vid Lillsjön och badat. Hade inte träffat min fina Jonas sen i söndags så och ikväll åker han på kryssning så vi behövde en dag tillsammans. På söndag firar vi en månad. Ska komma på nåt rktigt kul vi ska göra då. Längtar!
Jag har egentligen inte tid att skriva alls...måste diska och laga mat färdigt till klockan sex. Vid sju ska pappa och jag åka till Sollentunavallen och titta när min käre bror springer A-finalen, 3000 meter mot massa svenska och internationella stjärnor. Spännande! Måste skynda lite...men slänger upp en bild så att inlägget ser lite roligare ut :) Kram på er och tack för att ni finns!


Töftedal är saknat, min kära Cecarea är saknad. Ljuvliga tider på landet är saknade. men jag trivs väldigt bra här också

hemma igen efter något väldigt vällyckat

Åh, vad jag har haft det härligt! Jag har varit och tältat med mina fantastiska vänner på en ö i Bålsta. Klockan fem i går morse steg vi upp hemma hos Charlotte och åkte iväg med båten från hennes brygga ett par timmar senare. Elisabeth, Florian, Melinda, Charlotte och jag var det morgonpigga och äventyrssugna gänget.
Vad underbart vi hade det!! Och vad ansvarsfulla vi var. Man växte riktigt ordentligt på att bo sådär ute på en ö alldeles själv. Vi högg vår egen ved, lagade vår mat, diskade vår disk, packade vår båt o.s.v. Så duktiga så! Kul var det :) Hade det riktigt mysigt, och åt riktigt gott. Vatnnet och himlen blev så vacker på kvällen! Helt magiskt!
Det enda misslyckade var fisketuren. Vi var ute flera timmar men fick inte ett skrutt. Och många var vi men bara två kastspön hade vi. Det var lite drygt men, då uppsakttade man bara att få sitta på berget i kvällsolen senare utan nåt långt spö ännu mer. Så härligt vi hade det där på berget alltså! Charlotte och Melinda hade tagit med så mycket gott!! Vi grillade gädda, kokade potatis, grillade pinnbröd och köttbullar, grillade marsmallows, grillade banan med choklad i mitten, smälte choklad, doppade jordgubbar i smält choklad och yes, you name it. En riktig, riktig myyyyskväll! Allsångshäftet var med också. 20.00 stämde vi in med resten av Sverige: "Stockholm i mitt hjäääärta". Då önskade vi för en stund att vi varit där och sjungit med Anders men sen tittade vi ut över det skimrande vattnet igen och tog genast tillbaka vår önskan.
Vid ett sov vi i våra tält och klockan elva nästa dag vakande vi. Jag fick trettio myggbett på bara benen och minst trettio till på resten av kroppen. Två fästningar fäste sig vid mig också men bara en aborre nappade när jag meta. Kryp gillar mig men inte fisk.

Det var lite skymtar från vår sköna båtsemster, försökte fånga stämningen i några rader. Berättar inte om allt vi gjorde och allt som hände för det skulle ta så lång tid. Nu ska jag sova och jag måste somna snabbt för imorgon ska jag gå upp klockan nio. Kan ju inte sova bort morgonen. Inga bilder kommer från båtsemestern om jag inte lyckas knycka några från Charlotte. Batteriet dog då jag tog mitt första kort. SO sorry :/
Jag mår bra och har det bra :) Sov gott alla människor där ute! kraaaaam

Midsommarväder <3

Mmmmmmm, jag gillar verkligen vädret som är i dessa dagar. Sol ena sekunden och spöregn andra. Underbart sommmarspöregn! Doftar himmelskt och känns så skönt med de stora, ljumna dropparna mot huden. Älska sommar, älska sommarregn <3


Sommarregn i håret (gick inte att rotera)

Jag har nyss firat midsommar. Florians familj bjöd med mig till Ilända, deras landställe. Där var också två av Florians kusiner vilka var i samma ålder som oss. Så vi hade jättekul, var så trevligt att lära känna nytt folk. Vi åt god mat, skjöt luftgevär, njöt av jordgubbar, spelade fotboll, lekte vinken, hade kubbmatch, dansade smågrodorna, lekte burken, gick på långpromenad, spelade rappakalja, badade och hjälpte en busschaufför från Vällingby hem.


Grabbarna på Ilända

Florians föräldrar Pär och Sheila


Victoria och ett luftgevär - farlig kombination


Kubb är mys!


Pär och hans syster Yvonne var grillmästare


Rappakalja är nog världens roligaste spel

or

Ja, på väg hem i Florians bil, runt halv tolv på natten, fick vi syn på en ragglande karl, mitt ute i skogen totalt ensam. Vi stannade och då Pär inte ville ha spya i bilen ringde han en polis som så snabbt som möjligt skulle skicka en bil till att köra hem mannen. Ungefär en timme stod vi och väntade på polisen så vi hann prata mycket med Krister, busschauffören som druckit lite för mycket på midsommarfesten och nu inte hade någon aning om hur han kunde va mitt uti ingenstans utan bil eller mobiltelefon. Stackars man, det hade kunnat bli hans sista kväll om inte Gud sett honom stå ensam vid vägen och därför skickat dit oss. Krister började gråta där han stog, han förstod inte hur allt kunnat bli så fel. Finklädd, hjälplös och full. Alkohol borde utrotas, fy vad det borde utrotas! Polisen kom till slut. De körde honom hem till Vällingby och beställde låssmed åt honom eftersom han tappat sina nycklar. Han fick somna i sin egna säng, inte upp och ner i ett dike, dränkt i spyor. Tack Jesus!

Midsommarafton, i fredags alltså, var en underbar dag. Lång och innehållsrik. Nya människor och härlig gemneskap. En meningsfulldag.

Midsommardagen var också härlig. Arken ordnade grillning vid Hellkana. Jonas, hans bror Anders och jag åkte dit med mor och far min. Vi lirade fotboll, hur kul som helst! När vi sedan grillade korv började det ösregna, sånt där unerbart sommaregn ni vet. Jag höll mig varm och glad bredvid Jonas :) När vi käkat vår korv och blivit lagom genomblöta åkte vi tillbaka till Kungsängen. Jag följde med Jonas och Anders hem. Där hade vi en lugn och trevlig eftermiddag med solsken och regn omvartannat.




Idag är det söndag. Mötet i kyrkan idag var oerhört starkt, andefyllt utöver det vanliga. Gud är så ofantligt god och så galet stor! Hans tankar är så mycket högra än våra, vi kan aldrig fatta det! Och han älskar var en så brutalt högt. Det var ett riktigt starkt möte. Tack, tack, tack Gud!

Mamma och pappa firar 29 års bröllopsdag imorgon. Men mamma åker till Tromsö ikväll för att jobba så vi firade den stora dagen idag. Vi åkte till en Kina restuarang i Jakobsberg och åt gott medans de berättade om allt spännande de varit med om under sina 29 år tillsammans. Det var mysigt.


Nu ska här packas. Imorgon åker jag till Charlotte och på tisdag åker vi, the great kompisgang + två av Charlottes kompisar på båtsemester. Alltså vi tar Charlottes lilla båt ut till en liten ö och tältar. Kommer hem onsdag någon gång under dan. Vi ska fiska (jag tänker meta), äta ravioli, bada och spela kort långt ut på natten.Typ nåt sånt. Vi hittar alltid på massa tokigheter. Alltid på språng, alltid nya äventyr! That's me and my friends :D

Vet inte när jag skriver nästa gång...känns som att det kan dröja ett tag. Det dröjer iallafall till onsdag, möjligtvis längre. Just so you know. Ha det bäst nu och glöm inte hur stor Gud är! He loves you! Kramar :)

Yezz

Jonas och jag blev tillsammans sista kvällen på klassresan. Jag har inte skrivit om det då jag velat berätta det personligt för vissa och för att jag inte haft tillgång till några bilder att lägga upp. Men nu äntligen kan jag berätta det. Imorgon har han och jag varit tillsammans tre veckor. Helt otroligt är det och jag tackar verkligen Gud för det. Jonas är fin, oh vad han är fin. Pusspussspusspuss på honom!!!! Är så glad att, ja att det blev så bra till slut liksom. Vi har varit "på G" fyra månader, minus en månad. Lite komplicerat det där men, nu är allt väldigt bra och påväg mot att bli ännu bättre. Vi tar en dag i taget och lägger allt i Gud, vår herdes trygga händer. På det sättet blir det bara bättre och bättre!

Idag följde Jonas med mig till Jakobsberg. Jag skulle köpa nya strängar till min gitarr plus en gitarrväska. Det gick snabbt och enklet och jag fick riktigt fina grejer. Vi åkte sedan hem till mig och lagade lunch. Det blev riktigt gott :) Efter maten blev jag som vanligt dåsig och trött. Jonas var så snäll att han gav mig en rejäl ryggmassage, vilket verkligen behövdes efter min arbetsdag i trädgården. Sedan försökte vi byta strängar på gitarren, men vi kom snart på att vi behövde hjälp så vi ringde Josef. Han skulle bara bara baka klart några härliga bullar, sedan kom han över och hjälpte mig med strängarna. Han stannade kvar en stund och lirade lite, käkade lite glass och så. grababrna gick hem runt tio då jag duktig som jag är ställde mig med disken. Nu glänser köket och jag sitter här vid datorn redo att uppdatera min facebook med bilder från klassresan. Yeszz, kommer nog inte orka lägga upp så värst mycket men. Check it out someday :) Klassresan var väldigt nice faktiskt. Väldigt, väldigt nice.

Godnatt, sovisch gottisch  :)


Är så kär i dig, underbara människa!

Äntligen har vi hittat rätt



Tänk så vackert allt blev till slut. Jag älskar att vara med dig. Jag är så lycklig att det blev vi, jag är så lycklig för att få dela den här gigantiska kärleken jag känner med dig. Jonas, jag älskar dig verkligen.



Tack gode Gud för att du är med i allt

Njuter av att njuta :)

Åh, vilken ren känsla. Så himla skönt att duscha av sig allting efter en lång dag i trädgården. Nu är jag reeen och fräsch. Njutning :) Jag samlar på njutningar. Om man har ögonen öppna och också gör alla andra sinnen mottagliga hittar man ganska många faktikst. Livet har en hel massa njutningar att erbjuda, tack gode Gud för det.

Idag har jag som sagt jobbat i trädgården här på Sågbacken. Tjänat bra med pengar och haft riktigt roligt. Mamma och pappa är kul att jobba med och när inte de varit där har jag haft musiken som sällskap. Det känns så bra också att få gjort det snyggt och fint här i trädgården. Snart ska pappa snickra ny friggebod också, det ser jag fram emot :)

Ballongvolleyboll I Sågbackenträdgrden med familjen - appropå skosnören

Jag sov hos Charlotte i söndags. Vi hade det så bra med våra kära musikinstrument. Två gitarrer och ett trumset blir lätt till musik om man satsar lågt och gör så gott man kan. Det är roligare att spela ganska simpel musik men få till det så att det stämmer än att försöka spela något avancerat som man inte får ihop ordentligt. Så vi hade kul med några enkla låtar. Det är så det ska va ;) Självklart pratade v i massor också, vi är några riktiga pratkvarnar. Och så brutalt lika. Vi kan prata om allt utan konflikter i princip. I like!
Var med Elisabeth, Florian och Charlotte på måndagen. Vi drog till Kista där jag fått presentkort. Jag köpte skor, ett linne, leggins och flipflop. Jaja, intresseklubben antecknar.
På kvällen anslöt sig Jonas till gruppen. I have no prictures :( Men iallafall, vi kollade på Yesman och åt jordgubbar med glass som min underbar mamma köpt åt oss. De åkte hem runt tio. Men Jonas stannade kvar till elva :)

Nu har jag berättat lite om dessa sommmarlovsdagar, och om några är intresserade av att läsa så varsågod. Kul för er :)
Jag är iallafall sugen på une dagens gobit, så jag tar en:

"Men låt alla som flyr till dig få glädja sig. I evighet skall de jubla, ty du beskyddar dem." Psalm 5.12

Gud har överflöd av glädje att ge oss. Vi kan fly till honom, desperata och rädda, ledsna och bekymrade. Och han tar emot oss och beskyddar oss från allt det där onda. Han ger oss glädje, jublande glädje. Och det ger han till oss varje gång vi flyr till honom, han finns ALLTID där. Han är alltid närvarande och vi kan välja att alltid vara med honom. Glädjen han ger är evig, den lägger sig inte bara som en yta, även om det är härligt att va glad på ytan också. Men gud ger en glädje längst in i själen, en djup glädje som gör att man bubblar och den är evig. Alltså den finns alltid där och man kan alltid hitta den igen liksom. Han bara fyller på. Nu drar jag iväg kanske, kanske inte så många som hänger med längre . Men Gud är god iallafall, helt otroligt god. Fly till honom, jag råder dig verkligen att fly till honom. Jag flydde till honom och hela livet blev förvandlat. Jag blev levande igen. Jublande glad. Oj oj oj :) tack Jesus!


Jag på promenad i de norska fjällen, appropå badlakan

Kanske någon som märkt att jag gjort ny header? Maria tyckte inte om min gamla så jag fick lite press på mig att göra ny. Tycker den här är fin ska jag va ärlig. Det är fortfarande Dorin DiNovo som sagt det dära "My purpose in life is to create joy". Fortsätter sno hennes underbara motto. Det är jag på bilden, jag sitter på en klippa vid våran stuga i Norge. Det var precis i början av mitt gitarrspelande, förra sommaren alltså. japp.

Godnattish och sov jättegott :) Gud älskar er! Kram!

Familjehelg

Hejsan :)
Här har varit full fart hela helgen. Stugan här på Sågbacken har varit proppad av folk och full av liv. Christoffer och Carolina kom hit fredag kväll. Carolina och jag tog en lång promenad tillsammans i sommarregnet. Det var hur mysigt som helst, jag trivs så bra med Carolina. Hon är underbar att prata med, och jag tror att vi båda fick mycket uppmuntran genom den promenaden. Tack Carolina :)

Christoffer, Maria, pappa och jag gick ut en stund på lördagen och kastade fresbee. Lekte tillsammans i trädgården, precis som den gamla goda tiden i Töftedal. Snyftsnyft... Sen gick Maria och jag in och gjorde kort till alla som skulle firas. Christoffer som tagit civilingenjörexamen, Magnus som tagit byggnadsingenjörexamen, Greg som tagit lärarexamen och mamma som tagit bibelskoleexamen. Riktigt snygga kort gjorde vi faktiskt, snyggare än vi gjort nånsin förut. Specillet Magnus kort blev jag rejält nöjd med. Otroligt läckert.

På eftermiddagen blev det fest. Magnus, Emelie, Sara och Therence anslöt sig till det glada sällskapet. Vi åt marinerd lax, grillad av Christoffer. Såååååå GOTT! Det blev present och kortutdelning, sång och spektakel. Även jag firades lite, eftersom jag gått ut grundskolan. Maria fick lite uppvaktning också, då hon fyllde 23 år för någon månad sen. Senare lekte vi lite, Jensen som vi är. Man skulle spela upp ett gemensamt minne och de andra skulle gissa vilket minne det var. På så sätt började vi prata massa gamla minnen, vilket var mysigt.
Under kvällen tog jag då och då upp gitarrren och plockade lite i bakgrunden. Det är skönt att kunna stänga av på det sättet en stund i bland. Ibland behöver man vila från alla människor, även fast jag älskar mycket människor och spektakel runt omkring mig. Jag har förresten blivit mycket bättre på att plocka, och det är väldigt roligt att jag utvecklas lite i gitarrspelandet. På tiden minsann.
Summerat var kvällen väldigt bra, mysig liksom. Det var så länge sen jag träffat alla så det var skönt. Min familj är fantastisk, jag älskar den verkligen. Tack för er, I am so blessed.

Nu ska Christoffer och Carolina åka hem, och jag ska kanske åka till Charlotte. jag vil ldet iallafall, men vi får se vad som sker. Det är många jag vill träffa samtidigt. Ha det bra, tror ajg skriver i morgon också. Kramen<3

Hinner inte uppdatera så mycket jag vill

Mamma, Pappa och jag ska snart sätta oss runt köksbordet här på Sågbacken för att äta mackor, stekt ägg och kall kyckling. Huset är rent, jag har dammsugit halva dagen. Känns det som.

Jag saknar min unika, störda och fina klass. Den är helt speciell och inget kan ersätta den. Klass nio i Källskolan 2009 är speciell. Helt otrolig.

Kl. 22 ikväll kommer min kära bror Christoffer och hans fina fru Carolina. Morbror Greg kommer också, samtidigt som dom. Då ska vi äta köttfärssås och spaghetti. Maria, underbara syster, kommer ännu senare ikväll och imorgon kommer min andra kära bror Magnus med sin härliga flickvän Emelie. Vi ska fira en massa saker.

Det var en kort update. Igår hade jag en jättebra dag. Solen sken, inne och ute :)

P.S. På måndag är jag tillbaka på bergvägen, då kan jag uppdatera bloggen med bilder från här och där. Det behövs verkligen. D.S.

Denna epok är föralltid över

Nu är det över. Grundskolan = avslutat kapitel. Jag har lämnat den klass och den skola som varit mitt liv i fyra år. Jag har lämnat skolan, den som jag gått till varje dag i tio år. Fattar det inte. Fattar det inte ett dugg. Hur i allsin dar ska jag klara mig utan den klassen? Och utan Erick och Julia, tidernas två bästa lärare och mentorer. Tack, underbara människor för att jag fått ha er i fyra år. Tack Källskolan. Källskolan är nog den bästa skolan på den här planeten. Jag förstod det inte alltid då jag gick där, men nu uppskattar jag det jag fått från den tusen gånger mer. Tyckte inte alltid om klassen, Erick och Julia heller men nu förstår jag inte hur man kan tänka något ont om en enda person bland de nämnda. Tack för er. Jag älskar er.

Jag ska försöka glömma saknaden nu för en stund så att jag kan berätta om avslutningen och festen.
Mimmi, Tina och jag var alltså konfrencierer. Det var helt sjukt, galet stressigt innan men oh, vad bra det blev till slut. Vad kul det var! Publiken gillade det också, vilket såklart är det viktigaste. Förutom att berätta roliga (brutalt dåliga) skämt, få huvudet inlindat med toapapper, springa runt med mick i publiken, presentera nummer och utföra annat konfrencierliknaden arbete spelade jag huvudrollen i "The mask", dramat vi lärde oss av Jesusrevolution. Albins scen blev som vanligt succé och många uppmuntrade min dramaförmåga på fikat efteråt. Det bästa är att dramat har ett så starkt budskap som nu hela skolan fick ta emot. Ett till dans/drama spelades upp som också var väldigt talande. Jag tror att mångas hjärtan blev berörda, flera fick sig nog en tankeställare.
Våra avgångsbetyg delades ut till slut. Hela nian fick komma upp på scen och ta emot betyget och en film från klassresan. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna under detta skeende. Speciellt inte då jag kramade om Julia och hon med gråten i halsen viskade "Lycka till" i mitt öra. Tack Julia, tack! All din uppmuntran har gjort att jag vågar tro att jag klarar vad som helst.

Efter skolavslutningen åkte nästan alla i klassen med Charlottes hippiebuss ut till Mimmi på landet. Där belv det party (våran otroligt annorlunda och underbara klass ville ha alkoholfri avslutningsfest, tack!!) med jacuzzi, pool, grillade hamburgare, fotboll, tårta, mys i gräset, mys på golvet och mys i bussen. Det blev ett roligt avsked, alla hade kul och maten smakade bra. Tio stycken sov över, åtta i bussen och två på Mimmis rum tillsammans med Mimmi. Jessica, Orjon, Charlotte och jag stannade uppe till kl sex ungefär. Gick upp halv ett. Åkte hem från Mimmi vid halv tre och har efter hemkomsten legat på soffan och varit TOTALT ybertrött. Sovit flera timmar också. Nu är jag ganska pigg, men tror nog ändå jag kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden och kroppen i bäddsoffan på Sågbacken ikväll.

Så snart jag kan ska jag berätta något otroligt härligt. Men måste kunna lägga upp en bild om det samtidigt så väntar lite. Har längtat efter att berätta det i två veckor snart och nu ska det snart bli av :) Puss på det <3

Hurra, jag har sommarlov. Det regnar ute och jag tillhör ingen klass. En dag, snart, kommer jag känna mig fri och glad över sommarlovet. Har inte riktigt fattat det än bara.

Until we meet again, ha det underbart bra. Någon kanske uppfattat det här inlägget som att jag inte mår dåligt och är deppig, men där har denne någon fel. Jag är lycklig :) Jesus bor i mig och han är min bästa vän!
Kramen!

Idétorka

Sitter i Mimmis lyxsoffa med hennes bärbara dator i knät. Vi har suttit i flera timmar och leta blondin och norge skämt. Vi har verkligen försökt vara kreativa, men ack, idétorkan har drabbat oss riktigt illa. Nu kommer som tur är snart Tina, med nya färska hjärnceller. Tina, Mimmi och jag ska nämligen vara konfrencierer på skolans avslutning i övermorgon. OJojoj...

Måste gå nu, men önska oss lycka till!

Städar och ordnar

Så, nu skiner äntligen mitt rum igen. Har städat halva dagen, och fått riktigt fint resultat. Nu har jag bara resten av lägenheten kvar... jag gillar att städa, så tyck inte synd om mig.

Mamma kom hem igår kväll. Det var så roligt att se henne igen! Hon har varit och jobbat i Norge i en vecka och innan det var jag på klassresa och läger. Så har knappt pratat med henne på alldeles för lång tid. Hon är så härlig, min mamma. Jag blir glad bara va att prata med henne :)

Veckan har varit intensiv och händelserik. Skoldagarna har bestått av restprov, betygssnack, förberedelser inför avslutningen, underbar gemenskap och lekar. Eftermiddagrana har bestått av förbönssamtal, fantastisk gemenskap, två studentfester, utelåsning mitt i natten, och hör och häpna: ALEXANDER RYBAK. Ja, i onsdags åkte Elisabeth och jag till Vällingby köpcentrum för att se honom spela fiol, livs levande och hur sötcharmig och urgrym som helst! Stog och log under hela framträdandet. Längtar till Allsång på Skansen, då ska jag stå längst fram med honom mitt framför ögonen på mig.

Jag saknar Gotland ska jag vara ärlig. Vackra, ljuva Gotland. Vackra, ljuva klass.

Nej, nu måste jag rycka fingrarna från tangentbordet och ta tag i städningen igen. Ha det bra alla svenskar, och grattis på er och lite min dag. Heja Sverige, fosterfosterland. Svenska kramar!

Lever och lever och lever för fulla muggar :D

Som ni kanske förstår har mitt aktiva liv startat igen. jag har hur mycket som helst att skriva om men hinner aldrig. Och jag vet, jag vet, att det är absolut bästa sättet att förlora läsare. Men, what to do? Jag hinner liksom inte. Men jag ska försöka. Jag ska försöka så gott jag kan att uppdatera regelbundet för jag älskar ju att blogga. Det känns som lite min grej. Det är roligt.
Jaja, nog om bloggskrivande. Jag har ju varit med om hur mycket som helst senaste tiden! Har haft en makalös klassresa. Helt Uubeliveböl! Min klass är verkligen unbelivaböl. Den är väldigt speciell, och jag älskar det. Nu har vi alla kommit varandra så nära att smärtan på avslutningsdagen nästan kommer vara olidlig. Ojoj, kära klass, hur ska jag bara kunna lämna er?

Kanske ni undrar vad vi gjorde på vackra Gotland? Hmm...tja det ska jag ta och berätta en dag :) Men nu är kvällen sen och jag är trött. Kom just på att jag måste skriva ut några sångtexter till några låtar klassen ska sjunga på skolavlutningen. Det är mycket att ordna inför slutet. En hel del av det sätts i händerna på mig...men, jag ska inte klaga. Snart är det sommmarlov och då får jag bara vila och njuuuuta. Samtidigt ska jag njuta av sista veckan med klassen nu också. Imorgon ska vi bara leka och på måndag ska vi gå på Gröna Lund. Skojhoj!
En dag ska jag lägga upp lite bilder från Gotland. Har nog tagit närmare tusen stycken...okej, 800 kaske Nåt sånt. Det fanns ju så många vackra människor och platser att knipsa på hela tiden!

Som sagt, lägret var fantastiskt. Jag saknar det. Och jag saknar klassresan. Men jag har det väldigt bra nu :) Jag är lycklig som en lärka! Tack, tack, tack, tack underbare käre Jesus! You're my saviour, my hope, my love. You carry my soul. Vad livet är meningsfullt och tryggt i dina händer! Tack för att du vill bära!

Lycklig kram <3

RSS 2.0