Jonas som kallar min skola för nån slags lekskola, han sku bara veta :P

Vi hade vår första danslektion idag. Hård träning må jag säga, och detta kallade hon (Helene, danslärare) bara början. Så det blir träning för mig fyra gånger i veckan framöver. Två danspass, en idrottslektion och en springrunda med Jonas. I'm gonna be a strong girl! Tänk vad bra jag kommer må av det :)
Det var roligt att dansa faktiskt. Jättesvårt, jag har så svårt att hänga med och blir så stressad när jag tappar bort mig. men när jag på slutet fick till det  nästan helt var det grymt kul alltså. Musik är allmänt härligt och att röra sig til musik är ännu allmänare härligt (uääh, riktig tortyr av svenska språket :S).
En lärare som tagit över efter bästa pensionerade Franscisco ringde mig idag. han skulle ta över alla Fransciscos gitarr/bas elever. Jag hade nästan glömt att jag tog några gitarrlektioner i våras. Men jag såg detta som en otrolig möjlighet att utveckla mitt gitarrspelande. Har känt ett tag att jag stått och stampat, inte riktigt kommit vidare. Vill komma vidare, indeed. Så varje tisdag 17.30 blir det lektion med denne Henrik på kulturskolan. Najs alltså.

På väg hem idag mötte jag Viktoria F.O från min klass på Källskolan. Jag blev så glad att se henne! Saknar ju Källskolan så infrenaliskt mycket! Vi Victorior satt och prata hela vägen från Karlberg till Jakobsberg. Åhj, vad det var härligt att se henne!

Jag har lärt känna Fanny i klassen väldigt bra. Det är jag glad för. Hon är så trevlig och öppen. Elin pratar jag en del med också, hon är kristen. Är en glädje att ha henne i samma klass må jag säga. Vi hör ju liksom ihop, har samma pappa.
Vi blev så himla glada när Therese (körledare) sa att vi skulle ha gospel av. Så vi sjöng en låt av Kirk Franklin i måndags. Den har jättebra text verkligen som man kan mena när man sjunger. Kan sjunga som en lovsång till Gud i skolan liksom. Å va bra :D

Nu ska jag åka till Brunna. Snart iaf. Hoppas på att träffa Jonas en stund innan lovsångsövningen. Ikväll åker jag till teatern i Kallhäll och hjälper Maria hämta en bänk hon ska låna därirån. Yes, det blir sepciellt å se dom gamla lokalerna igen. Teatern som var mitt liv hela sjuan. Var där jämt. Helt serisöst alltså, inge skämt. "Änglar över Kallhäll" var mitt liv.

Nog skrivet...måste vidare. Ha det göttigött :D Får se när jag hinner skriva nästa gång. Kruum


kortkort

Hejzan hoppsan, tänkte bara hälsa att jag mår bra och att skolan fortfarande är rolig. Vi har kommit igång med schemat och det känns skönt. Måste lägga mig nu. Upp halv sex imorgon, pigg och glad. Jag saknar Julia och Erik och Ulla och Michel och Charlotte och Florian och Mimmi och Tina, bland flera andra. Jag saknar Källskolan helt enkelt. Mys-Källskolan. Missförstå mig inte, I really like S.t Eriks och hela musikalgrejen men...vi hade nåt speciellt i Källskolan. Miss it. Jaja, nog babblat, sov gott! 
Moggidoo<3

Var bara kul att gå upp i morse :D

Andra dagen på S:t. Eriks idag och jag är fortfaranade helnöjd. Bättre och bättre dag för dag, dadadaTA! Lärt känna några fler klasskompisar, men fortfarande finns någon jag inte pratat med. Vi är ju 32 stycken i klassen så... Är även indeleade i en A-grupp och en B-grupp och då jag är med i B-gruppen har jag inte pratat med så  många från A än. Det kommer med tiden, I guess. Allt är iallafall väldigt spännande och förväntningarna bubblar inombords. Blev glad att se Sofia idag , hon går tvåan, samma lnje som mig. Kändes roligt och lite tryggt på ett sätt. Vi var ju med i samma Ny Generation grupp när hon gick Källskolan.
Har jobbat idag också, lite alltså. Med att lyfta takpannaor från ett tak över till en släpkärra. Hjälpte pappa med det. Jonas och Florian lyfte och lastade också. Det var kul och vi var väldigt duktiga måste jag säga. Nu är jag totalt slut och ska upp tidigt imorgon igen. Så godnatt kära ni (om någon fortfarande läser efter mitt lata bloggande som pågått under sommaren). Heheho.

Hugs and blessings/ Victoria

Å här skriver en gymnasieelev

NU har jag börjat skolan. Gymnasiet. ES09M-B. Japp, det är min klass. Gillar den, må jag säga. Vissa verkade väldigt tjoiga och härliga. Vissa var med försiktiga. Men kommer förstå mer vilka jag går med om några dagar. Lärde känna två tjejer lite extra. Följde med dom en kort sväng på stan efter vi slutat.
Dagen var rolig. Vi lekte sammarbetsövningar, lyssande på information tills örona ramla av och åt fisk. Det vara trevligt. Imorgon gäller det gien. Nu måste jag läsa en grej (har redan fått en liten läxa) och sen sova. Upp med tupp imorn. Iallafall, efter skolan käka jag tacos med far, Maria, Greg, Irené och älsklings Jonas. Sen drog vi ut och spela fotboll. Kul!
Hejhålå, kramun!


Min kärlek


Jonas, du är fantastisk. Älskar dig, åh jag älskar dig! Tack, tack i oändlighet för allt det fina du är.

fast igen i detta skrivande

Muffetipjuff, nu skriver jag igen :) Det känns naturligt igen. Men orkar inte lägga upp bilder från semestern eller powerweek, varken här eller på facebook... :/  hum, borde verkligen göra det. Undrar om jag kommer palla någon gång. Om jag får en såpass oaktiv stund någon gång...jo, om jag blir sjuk. Då hinns sånt med.
Hade det väldigt bra i Norge i alla fall. Det är vackert så man blir gråtfärdig där. Har rest på vestlandet den här semestern, fjordarnas och fjellens land. Så bedårande.
Min barndomsbästis var här efter semstern i några dagar. Åh, Charlotte henne tycker jag om! Vi har känt varandra sedan jag var tre år. Hon bor i Ed, där jag bodde iannan jag flyttade till Kungsängen för fyra år sedan. Det var så kul att träffa henen igen! Vi hade några riktigt bra kvällar. På dagarna var vi ganska trötta...men o, hon är så härlig! tack Charltote att du kom hit!

Idag blev en ny skolväska köpt, snygg om jag får säga det själv. Jonas och jag var ute och träna idag också, men ajaj, det gick inte så bra. Mitt psyke föll pladask då vi skulle springa en runda som kändes miiiiiilslång, även fast den bara var kanske en kilometer längre än den vi brukar springa. Jag gav upp med ett kvaddat psyke och var nästan gråtfärdig efter två kilometer...inte en rekation som liknar mig. Kan ha att göra med att jag aldrig sprungit den rundan förut så visste inte hur den kändes att springa liksom. Kan också bero på att jag blev väldigt slut förra gången vi sprang den vanliga rundan på fem kilometer så var väl ganska säker på att jag inte klarade en kilometer utöver det vanliga. Som ett misslycaknde kändes det här iallfall. Men nästa träning tar jag mig i kragen! Då ska jag äta nåt bättre än glass innan också...
Är så tacksam till Jonas-gulle som ändå tycker om att springa med mig fast jag ger upp ibland och springer kortare och långsammare än han skulle kunna göra. Vårt mål är att jag ska kunna springa en mil med honom :O Lååång väg kvar...!
Träffade Florian och Elisabeth ikväll, åh vad det var härligt :) Florian började gymnasiet idag, två dagar innan Elisabeth och mig. Han hade så mycket spänannde att berätta! En helt ny värld öppnas nu alltså, gymnasiet....GOOAAAH!

Nu vill jag sova...har så mycket att uppdatera om nu men, sova vill jag faktiskt. Kanske blir förkyld någon gång, då kan jag ta igen allt ;) Förbered er på matatonläsning!

Vikten av vänskap, den som ibland glöms bort mitt i allt annat










Det finns människor man älskar så starkt att det då och då sticker till i hjärtat och en stor lyckokänsla sprids genom hela kroppen. Förlåt för att jag ibland är så dålig på att visa hur mycket ni betyder. Mina vänner. Jag älskar er mina bästa vänner.

Jo då, jag lever allt

Nej då, jag har inte slutat blogga. Jag har bara kommit ur vardagen såhär på sommarlovet, har liksom inga rutiner längre. Egentligen är det nu, på sommaren man har som mest att skriva om men, det går bara inte. Jag är ledsen för det...men någon gång ska jag ta mig tid att ta tag i bloggen igen och berätta om min härliga semster och allt roligt jag upplevt efter att jag kom hem. Jag vill fortsätta blogga. Blogga ordentligt. Det ordnar sig snart...inte just nu bara. Men när skolan börjar kanske...? Den börjar i alla fall på onsdag och det är så pirrigt och jag längtar så mycket att jag kan dö. Tänk om jag svimmar första dan? Hjälp, jag ska börja gymnasiet. Tänk att den dagen faktiskt kommer. På riktigt. Den som bara var en avlägsen tanke i mellanstadiet. Aldrig kunde man tänka sig att man skulle vara drä, i verkligheten. Det var bara "Jo, en gång blir ajg nog så stor att jag börjar gymnasiet". Ungefär likadant som man tänker nu om att man en dag kommer vara utbildad, gift och trebarnsmamma, 40 år eller något sånt...det är liksom inte jag, det är för overkligt att tänka.

Godnatt...framtiden den finns där, på riktogt. Och nu tänker jag sova för att orka med den. Vi hörs nån gång.
Pessinatt


En kväll i mitt eget semsterparadis <3

RSS 2.0