ja

Okej Victoria. Tagga tagga tagga!! Kööööör nu. idag är det 1:a December. det betyder ny månad, ny tid, vinter, jul, å allt sånt där. Å så tänkte jag: Ska jag försöka blogga varje dag hela December. Hålla ut december ut. Ta lite tid för mig själv.




Det har hänt något väldigt viktigt. Jag har fått en ny mobil. Jag har äntligen fått den. Den är min och den är så vacker. Snyggaste mobilen som nånsin har existerat. I love it. I do I do I do I do I do.
Men jag har inget simkort just nu, så det går inte att få tag på mig. Det har inte gått att få tag på mig i snart en vecka. Undra hur många människor det är där ute som känner sig dissade av mig...

Leif sa att jag skulle klara av Engelska C och Maria sa att jag kommer klara av Matte C. Det kommer bli mycket soklböcker nästa år men asså shooot bara. det ordnar sig, jag får inte lata mig bara. då hamnar jag inte efter.



Å jag är faktiskt riktigt tacksam för min klass. För att alla tillsammans gjorde att vi presterade ett grymt bra showcase, för att jag kan vara mig själv och för att ingen vill någon annan illa. jag visade lite av min tacksamhet igår när jag bakade chokladbollar till hela Bklassen. <3

Nu har jag skrivit idag. Imorgon kommer jag också skriva. Och nästa dag. Då får vi hoppas att inläggen utvecklas lite mer :) Idag känns det bara som det är amssa jag har att ta ikapp. hänt så mycket senaste veckorna. Aja, kramhejs!


RSS 2.0