Trött uppdatering

Jag har en uppsats att skriva om värderingar men hur gör man när man inte hittar inspirationen och orken? Jag har inte skrivit en uppsats på flera månader, hur kommer man igång igen? Är dessutom sjuk och krasslig idag, har knappt en tredjedel av den ork jag brukar ha. Orkar ingenting. Vill egentlgein bara ut i skogen och lukta på alla höstlöv, men jag har för ont i halsen för att gå ut. Hoppas jag kan träffa Jonas sen idag, även om jag inte kan pussa honom. Kolla på film med honom eller liknaden skulle jag orka. Saknar honom.

Har haft en jättebra helg. Otroligt bra. Men sov inte så mycket. Har umgåtts med underbara människor konstant, hela helgen i Sala. Jonas och jag har haft många fina studner för oss själva. Vi hade mycket att ta igen. Oh, vilken bra helg det har varit. Får nästan ork av att tänka på den. Så glad gör den mig. Men är sjuk och trött. Så orkar inte ändå.

Jag måste skriva om värderingar. Måste skriva om värderingar. Skriva om värderingar. Om värderingar. Värderingar.

Ingen kram, jag smittar. *vink vink*

Ajö nanö

Idag är jag utvilad. Väldigt bra uppladdning inför helgen, åker till Sala ikväll med Jonas, Ann-Sofi och massa annat folk från Arken. Vet inte vilka som ska med än. En kyrka i Sala ordnar en ungdomshelg "skapa i sala". tror jag komemr få spela teater och fotboll typ. Jamie Kidd kommer dit, en snubbe från USA som förr i tiden var fallkärmsjägare.
Ser mest fram emot att umgås med ungomarna från Arken under lägerstämmning. Det är nåt av det bästa som finns. Lägret i våras till exempel - en av de bästa veckorna i mitt liv. Obeskrivligt. Så kärleksfull gemenskap.
Ska bli roligt att träffa andra krisktna ungomar också. Längtar tills vi åker.
Så, i helgen är jag inte hemma. Now ya know. Maten ropar på mig. mamma är i Jakan, vill vänta med å äta tills hon e hemma. Så ska packa nu. Hungrig.

Kram kram

(Jag har i dessa dagar ingen blogginspiration, vet ej varför. Med detta som bakgrund kanske de tråkiga inläggen kan accepteras?)

kvällsmässigt inlägg

Veckan den har gått, och ingen bloggning har blivit av. Så är det ibland bara. Mamma är hemma nu iallafall och det är väldigt skönt alltså. Ljuvligt. Kära mamma<3
Jag har vart barnvakt åt lille Benjamin, jag har spelat gitarr hos Henke, jag har förberett en dans inför Lejt night show på arken, jag har pluggat med Jonas, jag har varit på ordförande utbildning, jag har tränat, jag har varit på ungdomsträff i Svenska kyrkan i Viksjö, jag har varit på lovsångsövning samt gått upp för trapporna i skolan. En del mer har jag gjort i skolan också. Blivit filmad idag till exempel, när jag dansa. Kommer användas i betygssnack sen angående dansen... :S
Jag fick en väldigt fin kompling av en okänd tant på pendeltåget idag. Det tyckte jag var modigt av tanten, att säga det hon tyckte. Det gjorde ju mig glad :D Så jag vill jag göra mer. Säga mer till folk positiva saker jag ser hos dom. Inte va slav under denna förbaskade jantelag. Uäh
Jag är trött så nu ska jag äta och sen ska jag sova. Får sova hur läääänge jag vill imorgon. har studiedag (:D)

Jag känner att svenskan inte är så bra i detta inlägg. Jag överlever. Det frå bi så. Min blogg - jag bestämmer.

Godnatt - kramkramkraaaam!

Ibland är det okej att vara "goingen till mamma"

Maaaaamma! Jag saknar mamma! Känner mig som en liten flicka, men just nu vill jag bara krama om min mamma och jag vill att vi ska skratta och gråta tillsammans, som bara vi kan. Jag känner för att skratta och jag känner för att gråta. Mammaaaa! Verkligen tur att hon kommer hem imorgon. Två veckor har hon varit i Norge, det har gått bra men idag kom panget. saknar henne! Mamma är min hjälte. Älskar mamma!


Träningsverk, ära och förnedring

Förlåt mig, jag har inte uppdaterat på flera dagar. Ibland har man inte tid, inte ork, inte lust. Typ. Kan berätta att nollningen i torsdags var jätterolig. Helt sjuk. Överdriven men feeeeeeett kul. Skämde ut mig helt brutalt och stank som en annan kossa. Men det var det värt. Det var kul och nu är jag en riktigt musikaletta. St Eriks har bra nollningstraditioner. Kommer alltid minnas nollningen som något positivt även om jag skämdes så att hjärtat dunkande i 110 ibland. Kanske berättar en annan gång vad vi gjorde mer konkret. Har berättat det för så många muntligt att jag inte orkar skriva ner det. Inte just nu iallafall. Är jättetrött och har bara ätit en bit chokladkaka idag. Fy på mig och mitt dåliga näringsvett. Ska gå och laga mat snart.

 
äggiga, mjöliga, sirapkladdade, bostongurkiga, utskämda ettor i Kungsträdgården och på plattan. Sjunger "We go togheter" på plattan.

Jag klättrade igår på klätterverket i Sickla. Nu smärtar det varje gång jag försöker greppa tag i nånting. Sån träningsverk i underarmarna så det är helt sjukt. Var där med Magnus, Maria, Marias kompis och Jonas. Det var första gången Joans prova. Han var hur duktig som helst!
Jonas, Elisabeth och jag såg på Troja igår kväll. Grymt bra film! Proffsig och känslofylld. Lite hemsk också...hade Jonas så det gick bra.

Idag ska jag städa lägenheten. Känns lite tungt att göra det alldeles själv. Städa är en samarbetsuppgift, har jag alltid tyckt. Men, jag ska städa själv idag, får använda mig själv som moralsikt stöd. Bör räkna matte också...och börja läsa romanen i svenska. Tänker lägga mig tidigt ikväll, är helt slut efter ännu en helg. Jag älskar helg. Men oj, man glömmer alltid att man behöver sova. Skulle kunna somna stående...

Ha det bra, och se till att lägga er i tid om kvällarna! Kramkram


Några tankar en torsdag eftermiddag

Nu är det såhär att jag är ganska stolt :D
Väldigt stolt.
Av alla ettor på hela gigantiska St Eriks blev jag snabbaste tjej på att springa 5 kilometer terräng. Yeees! Åh, gör mig såklart bara ännu mer taggad att fortsätta springa. 27.26 minuter blev min tid. Inte en jättejätte bra tid men helt okej. Var några riktigta mördarbackar här och där längs banan. Jag var faktiskt den enda i min klass som sprang uppför dem. Åh, vad kul det var alltså!
Så, nu har jag fått vara stolt några rader, let's go on...

Jag älskar att jag går på en så estetisk linje som jag gör. Danslektionen imorse gjorde mig typ salig. Var så himla rappidoookul! Och imorgon, två och en halv timme teater igen. Från härlighet till härlighet :D


                            



Om en timme åker jag in till stan. In till stan för att möta cirka 25 galna musikaltvåor. Skakar lite vid tanken...vågar jag verkligen bli nollad? Vad tänker de göra med mig? Har hört rykten om kräftspad och lite annat. Tvingar de mig dricka typ spya blandat med ättika eller något vägrar jag såklart. Jag tänker ha kul...okej jag kommer bli utsatt men jag vill kunna se tillbaka på det hela som ett roligt minne. Jag hoppas verkligen att många från klassen kommer.

Jag vill ha lite mer rutin i mitt liv. Det är något jag börjat fundera på. Typ varje torsdag städar jag mitt rum, jag går och lägger mig tio varje kväll, varje måndag och onsdag tränar jag gitarr och gör läxor o.s.v. Det skulle nog minska på stressen. Nu skjuter jag upp saker och har ingen ordning vilket bara gör mig stressad. Känner att jag inte har mitt liv under kontroll. Har börjat tappa väldigt mycket hår vilket jag hört beror på för lite sömn och för mycket stress. Jag ska prova med rutiner från nästa vecka, ska bara komma på dom först. Skriver upp dom här så att jag inte kan fuska. Ska se om det hjälper. Isåntfall, prova ni också!


idrott, musik, prat, prat, sång




Oh, jag bara älskar tisdagar! Och idag älskar jag min klass. Tänk vad mina känslor kan gå upp och ner. Igår ville jag byta skola, idag bara wooohoo, vilka härliga männsikor jag går med! Vi har haft så kul idag och vi har öppnat oss för varandra så mycket idag. Underbart!


dagen då den här bilden togs älskade jag mina ljusa jeans, men idag är en sån dag då jag bara vill slakta dom. Känslor alltså upp, ner, upp, ner. Men Marias jeansjacka därimot, den har jag älskat sen förstå anblcik<3


Vi hade vårt första uppträdande tillsammans idag. Vi sjöng två låtar på föräldramötet, bland annat rama lama lama, ka dinga da dinga dong, ni vet sista låten i Grease. Så härlig, så härlig! Har verkligen varit en uppmuntrande dag.


och en hemsk dag

Jag tappade mitt busskort i morse, det försvann, helt mystiskt gick det bara upp i rök. Någonstans mellan Kungsängen station och Sundbyberg. Förstår inte. Förstår heller inte hur jag ska få råd att skaffa ett nytt. Skit alltså, trubbel. Dumma busskort och dumma lokaltrafik. Dumma jag, fast jag fattar itne hur jag slarva bort det. Det var bara så konstigt borta plötsligt. Hemsk upplevelse

Klarade förstränga sorgen och oron över busskortet nästan hela dagen. Det ordnar sig alltid på något sätt. Men jobbiga konsekvenser blir det verkligen. Fast det hjälper inte att gräma sig och oroa sig. Busskortet ska inte få förstöra hur jag mår. Det förstör min ekonomi, men inte mitt humör, inte mitt liv. Hah! känn på den busskortspöersk!!



Jag är sömning nu så jag ska sova och jag ska inte drömma mardrömmar om röda busskort som flyger iväg och lämmnar mig ensam kvar eller om pengar som rinner genom fringrarna hur jag än försöker hålla fast. Godantt och vila ut!
// Vickitickitoria


sov, sov gott

Sjuuuuuuuukt vad trött jag är. Ska sova nu. nu nu nu. Har längtat hela dagen. haft en väldigt hektiskt men roligt helg med liet sömn. Stackars dom som var tvungna att gå i skolan med mig idag. Betedde mig som nån slags björn som lagt sig i ide för vintern men råkade gå i sömnen. Ack ack akc. Vaknade dock till när jag träffa Jonas idag. vi hade det jättemysigt en kort stund innan jag var barnvakt.
Å grattis Erik och Louise, fina, lyckliga ni! (jag servera och städa på deras bröllopp i lördags, därför jag sovit så lite men det var lätt värt det!)

Godnatt, indeed. kramkraaaaam

Mysmys på natten

Jag sitter hemma hos Elisabeth, vid hennes flashiga yberdator som hon fått helt gratis från sin flashiga yberskola Mikael Elias teoretsika gymnasium. Hjälp, vi har verkligen spridits åt hundra olika håll...Elisabeth har hamnat på världens mest seriösa teoriskola med bara teoretiska ämnen, Florian går på en typ flummig estetsik sekt eller nåt, venne vad alltså, Charlotte har hamnat i Nyköping ute på landet med massa bönder och jag går i Stockholms största skola på nån blandnigslinje med alla estetämnen. Shet, och vi hänger så bra ihop fortfarande.

Anyhooow.........

Har haft en jättebra kväll i kväll på Arkens ungdomsgård. Träffat alla de underbara människorna som gör mig så lycklig. Tack för att ni finns. Och Tack Jesus. Tack Jesus. I called, you answered. And you came to my rescue and I wanna be where you are.

Lyssnar just nu på jättemysig musik från Sofias blogg. är mysigt att gå i samma skola som hene. Blir glad varje gång jag ser den korta, leende rödtoppen i korridoren. Du sprider glädje, Sofy! Hugs on that <3


Isabeth<3



Elisabeth och jag äta kladdkaka. Mumsfillibappa.

Med vänliga hälsningar fröken Jensen

109

Skön dag alltså, på både tre och fyra sätt! eller nåt... hade en liten engelskadiagnos imorse i phonetik. Varför hade jag oroat mig så?? Det var ju easypiisy, de ord man inte kunde var det ju bara att gissa lixom. Klarade mig hyfsat.
Sen dagens höjdpunkt; två och en halv timmes teaterlektion! Kärlek på det alltså <3 Märkte tydligt att teater är något som för människor närmare varandra. Resten av dagen kändes det naturligt att prata med alla liksom, man hade ju redan mött dom på teatergolvet. Väldigt bra terapi för våran grupperade klass.
Jag mötte Magnus, käre broder, efter teatern. Han hade glömt sin kamera och sin jacka hos oss i fredags så nu fick jag ge honom dom och han bjöd mig på Kina-lunch. Mhmm, hade det jättetrevligt och jättegott :) Han är go, min brorsa.
Hade fått veta innan jag gick iväg att samhällskunskapsläraren var sjuk, vilket betydde två timmars håltimme. Så jag satt läääänge med Magnus på restaurangen, tog mig all tid i världen och gick sedan så att jag kom i lagom tid till datorkunskapen som skulle börja fem i två. Men vad möter mitt arma öga? Inte en klasskamrat att se utanför salen, och lektionen skulle börja om två minuter...vadå har de snackat med Alberto och fått hoppa över lektionen pågrund av håltimmen eller what? Neej, jag ringer Fanny så fort jag kan. Hon svarar "Oj glömde dig, vi fick börja tidigare, så vi sitter i salen och har lektion nu" jahapp...så jag missade en timme och en kvart av lektionen. Men Alberto förstod missförståndet så jag fick ändå närvaro även om jag bara var med 45 minuter. Gött. Lydia hjälpte mig med uppgifterna så det gick bra.






Puss på dig, gulle-Jonas<3


Förresten, måste bara säga att det var underbart att gå över St.Eriks bron imorse. Vattnet låg alldeles spegelblankt och solen tindrade ljuvligt i vattnet. Morgonstund har guld i mun. Indeed

Ikväll blir det ungdomsgård på Arken, oh how I long! Har missat två gånger i rad. Hopppas på att få träffa Charlotte där också. Ska snacka med kompisarna uppe i Brunna, kanske kan sova hos nån ikväll. Lite tråkigt att cykla hem sent på kvällen och komma hem till tom lägenhet. Ingen är hemma i helgen typ. Så blir kanske en natt hos Elisabeth. Ska servera på Eriks och Louises brölloppp imorn så måste va pigg dock...

Nu ska jag...äta lite, pappa kom just hem. Sen ska jag ringa Elisabeth. Blir nog ingen träning...fy pörsk va lat jag är. Det hinns inte med. uss, hur ska friluftsdagen gå om jag fortsätter såhär? Vill ju få en någolunda tid på fem km iallafall. Nej får ta mig i kragen snart.
Får se om jag hinner städa lite här på rummet iallfall innan jag åker upp till Brunna. Ser ju ut som några elefanter haft möhippa här eller nåt. Eller nåt

Hejdå eller nåt...Impudonk<3

 Broder Magnus och hans fina flickvän


Chariot - Gavin DeGraw


Jag har haft en bra dag. Har bland annat spelat den här underbara låten ex antal gånger. Elisabeth är grym på piano och jag är ganska grym på gitarr :)
G'natt

All day long

Är ledig hela denna härliga dag :D Inga lektioner med andra ord, men måste plugga lite här hemma. Borde sitta vid köksbordet och skriva om politiska ideologier just nu egentligen. Det löser sig, blir skrivet snart. Kan ju allt om de där pörskans ideologierna egentligen. Känns lite drygt att bevisa det för ännu en lärare. Jaja, en A-kurs är alltid en A-kurs.


 


Norge kommer alltid va mitt favoritland, på sätt och vis


Igår var jag ledig halva dagen. Vad är det för slapp skola hon går i egentligen, den där Victoria? Tjooo, alla danslärare är i Paris på nån inspirationskurs och samhällskunskapsläraren och svenskaläraren var i ungdomsparlamentet igår. Egentlgien har vi en mattelektion idag men vi fick lov att räkna hemma istället. Vår lärare är väldigt flexibel. I just like it. Igår förmiddag åt jag pannkakor med Jonas som hade en fet håltimme vilket var en väldigt bra uppladdning inför en dag i skolan. Och idag kom Florian hit och åt med mig efteroms han inte börjar förns kvart i ett på torsdagar. Så jag bara har det bra jag. Har spelat massa gitarr, pluggat lite, städat på balkongen, sovit lääänge och andra sånna där sköna ledighetsgrejer. Ska om ett par timmar åka till Elisabeth, vi ska lira gitarr som bara vi kan. Och vid halv sju är det lovsångsövning på Arken vilket betyder ännu mer jammande. Hade tänkt träna idag, men har vart för oeffektiv uder dan för att hinna med det. Tyvärr. Very tyvärr. Det skulle va om jag åkte nu men då blir inte ideologierna skrivna om och ingen matte blir räknad. Dumma plugg. Dumma jag som inte panerat bättre. Jaja, får träna imorn innan ungdomsgården typ. Jonas ska iallafall springa 12 kilmoeter idag. Han är fabulööööst duktig. Bra gjort att klara den psykiska persen. Jag menar, det måste bli tråkigt att springa efter ett tag. Skulle aldig klara 12 km, även om jag hade kroppen för det.
...Nog om träning, azå sheeet, vad jag babblar idag. Ordbajs alltihop. Nu får jag nog sätta stopp innan jag skrivit en hel novell om ingenting.
Kram på alla lediga där ute. Vi har det skönt vi :)


helg är underbart nu för tiden

Jonas kom också till festen i fredags. Very, very nice, I think. Vi hade det jättetrevligt, en skön kväll verkligen. Love my family and love my Jonas. Lördagen blev också bra. var trött på Lördagskul, men kändes ändå meningsfullt att vara där. Barnen var så glada att det dragit igång igen :)
Florian, Elisabeth och jag åkte hem till Charlotte sedan (juste, glömda skriva, Charlotte sov inte hos mig i fredags kväll som det var tänkt). Där hade vi det så skönt som bara vi kan ha det. Pratade i många timmar om nya skolor, freakin out känslor, framtiden och så vidare, och så vidare. Vi är mästare på att prata. Fungerar väldigt lika, alla fyra faktiskt. Charlotte lagade ybergodmat oxå, wow my mage liked! Självklart dansade vi låss till ABBA and stuff like that you know. Så som bara vi kan.
Och veckans sista dag, en pangpooosh bra dag må jag säga. Sov uuuuut och vaknade uuuuutvilad. Länge sen sist och HELT underbart. Lyssande på söndagsmötet på internet, en mäktigt bra predikan. Åkte dit sen vid halv tolv, så var med på slutet av predikan + fick med mig nattvarden. Jonas och jag cyklade hem till mig på min cykel sen, (olagligt men mysigt att skjutsa) för attt käka lite innan nästa äventyr. Vi åkte till den nya kyrkan SOS Church Stockholm. Maria har varit med och startad den. Där var vi med på möte och Amritzer preached it well. De har gjort snyggt också i lokalen, otroligt snyggt. Elisabeth, Florian och mamma var med till kyrkan oxå.
Vi hälsade sedan på Jonas mormor. Joans har en väldigt mysig mormor. Väldigt gullig, söt, positiv och pratsam. Hon blev ju så glad av att få besök från sitt kära barnbarn och hans flickvän och hans flickväns mamma. hans flickväns mamma och mormor belv ju jättebrakompisar. De är lika. Vi fick god mat och god dessert, jaA det var ett mysigt besök.

Om jag är trött och sitter med två människor jag känner mig väldigt bekväm med på ett tåg, då kan det hända att jag plötlsigt blir nostalgisk över min barndom. Och om jag blir det när jag är sömnig och tillsammans med två jag kan vara mig själv med, då ropar jag ut hur mysigt det var att bo i ett sotrt hus när det var mörkt ute. Då tänker jag inte på att det finns andra människor på tåget där jag sitter. Nu vet ni det, kära klass. Om någon av er igen skulle hamna i samma vagn som mig när jag är i ett sådant tillstånd.
Hoppas inte min klass läser min blogg. Det vore konstigt

Plonk <3

Wordkunskap

Skrevs men publicerades aldrig i fredags:

Har nyligen påbörjat min första lektion i datakunskap A. Två och en halv timme ligger framför, denna ljuva fredag eftermiddag. Jag ska lära mig word? Ursäkta mig, men jag har skrivit arbeten i word sen sexan. Aja, han kanske har nåt nytt att lära mig. Alberto, the teacher.
Det var ingen lovsångsövning igår. Anders, Jonas och jag stressade dit och i alla fall jag var väldigt taggad inför att lira lite tillsammans. Men dörrarna var låsta, lamporna var släckta och endast två själar syntes till på hela Arken. Det är inte ofta sådant händer, det rukar alltid krylla av folk där. Så vi gick därifrån, lite halvmolofunkna, menmen. Det var i alla fall trevligt att träffa Jonas.

Vi har haft en lååång teaterlektion idag. Två timmar av ren glädje! Leka, leka, skratta och gör alla möjliga knäppa ansiktsutryck. Kände mig som fisken i vattnet :) Älskar teater, det får mig att orka resten av skolan. Indeed.

Har en lång, härlig helg att se fram emot. Ikväll kommer Greg, Maria, Therence, Magnus & Emelie till oss. Vi ska fira mammas och gregs födelsedag. Alltid härligt att festa med min familj. Vi har det så roligt, det är så att finnas till i en estetisk familj.
Charlotte kommer på kvällen och sover över. ÅH, har saknat henne som en banaaan. Älskade Charlotte bor i Nyköping och jag har inte träffat henne på två veckor. jag saknar att träffa henne varje dag.
Imorgon ska jag hjälpa till på lördgaskul. Spela drama och leka med barn från Bergvägen.

Slutar nu. hejdå, hörs. Kram

tksitkaF

Det är ju faktiskt kul att dansa och jag tycker ju faktiskt om min klass. Faktiskt faktiskt. Shääuu va det ordet hakar upp sig i munnen. Prova själv. Dåligt gjort av svenska språkets upffinnare tycker jag faktiskt.
Nu räcker det faktiskt, jag ska snart på lovsångsövning och det betyder att jag snart får träffa Jonas :) Jag har inte träffat joans sen i söndags, alldeles för länge. Nu ska jag dansa lite, för det är ju kul. Inte så svårt som jag trodde det skulle bli.
Shooloupp, hejdå <3



(tips ang. rubriken, think outside the box, think from the side the world would call wrong.)

Goekväll

Hungern river i mig just nu, och vad gör jag åt saken? Sätter mig och bloggar såklart! Är man hungrig orkar man inte göra i ordning mat. Ska ju inte träna elelr något så klarar mig faktiskt. Jason Mraz ljuder i högtalarna live från youtube och jag blir bara än mer inspirerad att utvecklas i mitt gitarrspelande. Gitarrlektioner på kulturskolan drog i gång idag. De känns lite mer än de jag hade i våras med Fransisco. Så jag har höga förväntingar, och tror faktiskt att jag kommer utvecklas mycket den här terminen.
Appropå att utvecklas hade jag min första induvidiella sånglektion idag i skolan. Väldigt roligt och uppmuntrande. Ser fram emot att komma vidare i sångväg också. Min personlige sånglärare, Jonas, trodde att vi skulle kunna skapa mycket musik tillsammans, han menade att jag var duktig på att köra på, improvisera, och göra mitt egna av låtar. Blev väldigt glad av att höra det. Har länge varit väldigt osäker på mig själv just när det kommer till sjungande, jag vet att jag verkligen inte har någon fantastiskt häpnadsväckande röst. Så roligt att höra att jag ändå har något att ge när det gäller sång.

Annars är väl skolan bra. Jag saknar min gamla klass bara. Den var typ mer estetisk än den här, ändå påstås jag gå estetlinjen. Men det kommer väl, "just give it time". Jag har iallafall härliga kompisar att vara med, även om jag inte direkt är med de "häftigaste". Men vad spelar det för roll? Det är väl deras problem att inte de pratar med mig? Japp, nu vart jag kaxig.

Vet ni hur bäst helg jag hade eller? Jonas och jag firade tre månader i fredags. Vi åt på grekisk restuarang, inte så gott, vi ska inte göra det misstaget igen. Mycket godare var det att komma hem och äta glass med fruktsallad och bara ha det mysigt med tända ljus. Vi gick på promenad också, från halv ett till tre, under stjärnornas tindrande.
<3

Lördag förmiddag var jag med på invigningscermoni för den kyrka som Maria varit engagerad i att starta. SOS Church Stockholm. Wow alltså, den kommer verkligen vara en kanal för Jesus ut till Stockholm. Bongcrashpooow!
Jag åkte dirket från cermonin hem till Jonas. Där firade hela hans familj Johannas födelsedag. Jag hade den äran att vara bjuden :) Då fick jag också träffa Jonas omtalade mormor, oh yes indeed, hon är så myyyysigullig som det sägs. Var en fröjd att träffa henne!

Jag var på konsert  söndags, Realesekonsert för Julia och Linnéas nya skiva, "God of miracles". Pangbooooong, vad grym den va!! Dansade så att håret ramla av, vilket go!! Satt rysande då de sjöng låten "There is hope for you" och dramatiserade till. Så starkt!

Efter konsert träffade jag Emma, Emma Sjölie alltså på centralstationen. Fatta, Emma! Så himla härligt, hade saknat henne så. Hon var bara här i Stockholm en kort stund i söndags då hon är på utbildning nu utanför Uppsala med Ny Generation. Men den korta stunden var underbar! Självklart var Florian och Elisabeth med också.

Yo man I had the best weekend. kram å hej, sova ska mej. <3

RSS 2.0