"get busy living, or get busy dying"



"I have to remind myself that some birds aren't meant to be caged. Their feathers are just too bright. And when they fly away, the part of you that knows it was a sin to lock them up DOES rejoice. But still, the place you live in is that much more drab and empty that they're gone. I guess I just miss my friend." - Red

Det är så vackert. Varenda människa på den här jorden borde se "The Shawshank redemption" ("Nyckeln till frihet") flera gågner om. Så vackert. Så bra.


Hejdåpp



Det är så roligt med min lilla Silas. Han är bara sååå sällskapsjuk. Han ska va med mamma överaaaallt, vad jag än gör. Kolla när jag rakar benen, va med och äta, stå bredvid mig när jag tvättar händerna, alltid lägga till några ord när när jag skriver på datorn, hjälpa till att ta av gipset och sova på min mage när jag sover. Han som är liksom som en bundis som finns där hela tiden, följer varje steg jag tar. Det känns ju lite (mycket) sorgligt att åka ifrån honom en hel vecka nu...kommer sakna min lilla bebis. Men jag har längtat massa till att åka till västkusten med Jonas och hans familj och är väldigt glad att det blir av. Ska bli en härlig vecka! :D

Skrev en låttext igår. Nu när handen inte längre är gipsad kanske jag kan sätta några ackord till den. Ska skriva mer låtar in tha future. Förresten vill ni se min gipsade hand? Klart ni vill!



Man kallade mig boxarn...Fick faktiskt gipset föratt jag blev arg och inte kunde kontrollera mig. men, jag slog ingen mäniska iaf. Så det var bara jag som gjorde illa mig. Och kanske säteshandtaget i bilen...
Det var rätt spännande att klippa av alltihop själv!


fasa

"Var stilla, var inte rädd. Som en bro över mörka vatten ska jag bära dig."

Mörka vatten skrämmer mig. Kan inte se land hur jag än kisar. Tar ett steg i taget på en skälvande hängbro, som jag inte känner till, vet inte vilka plankor som bär och vilka jag trampar igenom. Ibland skakar jag till av min egen rädsla och faller handlöst ner i det svart vattnet. Sprattlar för mitt liv medans vågorna skälper över mig och ger mig kallsup efter kallsup. Vattnet är isande kallt och benen krampar av förfrysning. Det som räddar mig är rösten från land, som för fulla krafter ropar: Ta tag i hängbron, dra dig upp igen Victoria. Än är det inte över. Och mina armar sträcker sig upp frå det kalla vattnet och fattar tag i ett rep från hängbron. Aldrig vet jag om det kommer hålla. Om det finns något annat rep som håller bättre. Men jag måste förtrösta.


fett konstig sent på kvällen

Asså ibland slår det mig vilket år jag har haft. Sjukaste året hittils i mitt liv. Så mycket skit som har hänt, så mycket som gått sönder men om man tänker efter så är det ju jättemycket som varit underbart och fantastiskt det här året också. Men, utan att ljuga eller överdriva kan man säga att det har varit de stora förändringarnas år. Och den här sommaren har jag använt för att vila ut, eller använder fortfarande. För man känner sig ju ganska så omtumlad efter så många uppochned-vändningar av allt möjligt. Piiuufh





Mirakelfestivalen är nu över och jag är nöjd och glad. Det har varit bra möten och vart mysigt häng och en hel del kul :) Synd bara att jag haft ena handen i gips så att jag inte kunnat hänge mig åt allt roligt. Och har inte kunnat bada. Men har spelat beachvolley ändå, med en hand. Grymt roligt faktiskt, och ja, så roligt att jag funderar på att kanske börja träna det i nån slags klubb...hum hums

Har börjat läsa "Precious" nu, ny bok att fastna i. Fast tvivlar på att jag kommer fastna i den, så konstigt språk som är svårt att hänga med i, läser den på engelska dessutom. Men har iaf fattat att  det är synd om den här tjejen:



vi höres, sooner or later

gaffeltruck

Man kanske ska skriva ett litet inlägg så här på kvällningen? Vore inte det mysigt? Joho, allt är mysigt just nu för jag har darrat som ett asplöv hela dan av kölden men nu ska jag snart få krypa in under mitt varma stora täcke. Mhihihihih!! Sommaren har inte ens sagt hej idag...men ändå hade jag full sommarutrustning och därav dagens tandhackande. Men dagen idag idag idag har ändå varit förtjusande och helt väldigt mysig. För det är ju så mysigt att bli varm när man är kall. Det vet ni väl?

Nu ropar min kudde och mitt varma täcke på mig. Aggresivt, för dom längtar verkligen.  bye bye!

here we go again



Jag säger bara: så himla grymt. På nåt sätt

Sen så var jagz ju och såg honom i egen hög person på Allsång på skanskena i förrgår. Glädjen han sprider på den här videon går inte ens att jämför med den lycka han sprider live. Ett musikalsikt geni är han också.
Ursäkta alla skrivfel...min hand är gipsad (here we go again).
(oche det är ju en annan historia)

Allsång på sKANSKEN I MITT hjärta(here we go again). ROligare tisdags attraktion finns intr. och drängaran, asså shit vilket draaaaaaaaaaag. Och vi på första bänken...shit vilkert draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag. Vi ägde skansken hela den dagen (here we go again). Oh yeah!

here we go again



varenda snubbe vill ju vara katt

Mirakelfestivalen är i full gång och allt bara rullar på. Radikal predikan ikväll av Mats och omagollo, läskigt men lockande. Haha, allt är svårt att beskriva även för mig. Även den starke måste ta i när han skiter. Eller hon skiter förresten, en tjej kan ju också va stark. Nä men vad pratar jag om nu egentligen, hänger inte ens själv med i mina hardanger av ord och strofer och bokstäver. framtiden ligger faktiskt i Guds händer och jag tänker inte stå utanför och titta på. Godnatt på er allesammanssammanssammans. Glada blåa färger. en enda salig blandning med andra ord.



Nu fattar ni ingneting. Vem gör det lixom?


faller ned



detta längtar jag efter

Det bara rullar fram

När jag ändå är igång kan jag ju dokumentera lite mer av min sommar... Det får bli en liten bilddagbok


Utsikt från båten - påväg till Åland.

På båten med Jonas - åkte med hans familj.

Här har vi fadern själv på minigolfbanan

Johanna har slagit till!

Jonas puttar kyligt

Anders har spänt blicken i kameran

Skjutvapen på Kasetllholms slott

Jonas fick syn på en fiende båt där nere...

Älskar dig Jonas!

Det var ett häftig slott, riktigt intressant och det låg vackert till

1400-tals soldaten Jakob den yngre - en modig och livsfarlig kämpe

Även på 1400-talet fanns det oövervinnlig kärlek

Vardagen såg dock lite annorlunda ut

Kom igen, ta i då, ta i då, såååå ja, Aaaaur!

Mysig picknick på en brygga utanför slottet

Fängelsemuséet Vita Björn:



Verken Jakob, Jonas eller Torsten lydde lagarna speciellt bra...


Jag spanade in en snygging på sranden... ;P Kolla vilken schteeekare

Havet var vackert

Kvällssol på båten på väg hem

Hade en skön resa! Kram på Åland och hela Tärnroth-familjen


Vilken härlig dag haaa haha haaa

Okej, hej i sommarhettan! Nu är jag här igen. Sovit läääänge idag, längre än på länge (ehehe) och det känns skönt, men nu vill jag ut snart. Ska bara steka pannkakor först.

Hade en jättebra dag igår med min vän Florian. Vi cyklade till Ängsjö och satt på en bänk vid vattnet och snackade i flera timmar. Sedan cyklade vi till Florians kolonilott i Kallhäll där vi åt med hans föräldrar och slappade ett tag. Sedan kollade vi på underbara Allsång på Skansen hemma hos mig och jag längtar till nästa tisdag när jag änsligen ska få stå där på riktigt och känna alla dom där livliga allsångskänslorna igen.
Hade en väldigt givande, bra och rolig dag med min vän. Tack Florian :)


Ett år gammal bild på Florian in action

Sprang 6 kilometer med Jonas på kvällen. Hade lite bätter tempo än förra gången och i slutet sprang jag ganska snabbt, tack vare att Jonas pressade mig lite att ge allt, och jag kan säga att det var riktigt skönt att ta ut sig ordentligt. Träning är härligt :)

Det var lite om min härliga gårddag.  Kram på det

RSS 2.0