Livet i södra Norge

Vilken dag det blev igår alltså!!
Maria kom hem ganksa snart efter att jag lämnat datorn. Då kokade vi ris och sen drog vi ut, hennes kompis Linnea följde med också. Vi köpte färdiggrillad kyckling på Kiwi och traskade således vidare upp på ett utflyktberg som Linnea visste om. Där uppe låg tre vackra sjöar och väntade på oss i solsteken. Vi hoppade i i en av dom och badade en lång stund, jo för vattnet var varmt och skönt. När vi kom upp igen på den stora bryggan åt vi vårt ris och vår kyckling, en måltid så god att jag nog aldrig den glömmer. Att spela kort hör utflykter till, så några enkla kortspel såsom stress blev spelade. Linnea gick hem innan Maria och jag så när vi skulle återvända gick vi plötsligt fel och hamnade på helt andra sidan stan. Vi fick en lång promenad men det gör ingenting i en så vacker stad som Kristiansand.

När vi kom fram till domkyrkan mindes vi att Alexander Rybak tillsammans med en orkester skulle spela där just denna kväll. Och tänk att sådan tur hade vi att dörrarna stod öppna så vi kunde stå i hallen och titta. Först sjöng bara en tråkig gubbe så Maria och jag var nära att gå för inte såg vi skymten av Alexander. Fast Maria stannade upp då gubben höll en ton extremt länge, så där länge så det var riktigt häftigt. Och tänk att efter gubbens långa ton så kom Alexander, Rybak alltså, i egen hög person! Vi fick se honom och lyssna på honom, han spelade kanske fem låtar eller något. I slutet så smög vi oss till och med in i själva kyrksalen och satte oss på golvet utan att någon vakt såg oss. Denna konsert kostade egentligen 300 kronor att lyssna på så...oh vad vi var busiga :) Rybak är minsann bra han, och det tycker jag även fast alla norskar är trötta på honom och även fast alla killar tycker han är bögig. Jag tycker han är bra.

Efter detta härliga spektakel gick vi till Marias place och hade filmkväll. "The break up". Jenifer Aniston är grym alltså! Ganka bra film. Lärorik på sätt och vis. Maria slocknade i slutet, inte konstigt, stackarn går upp sex varje morgon.

Nu cammar jag med Jonas :) och mickar, eller vad man ska kalla det. han är världens sötaste! Jag saknar honom!

Det var en uppdatering från Kristinasand. Kramiskram!

mellan update

Tänk att här finns el, ljus, rinnande vatten, internet, toallet man kan spola i och aaaall annan överdriven lyx. Jag befinner mig just nu hos min syster som över sommaren bor och jobbar i Kristiansand. jag åkte från vår hytta i tisdags och åker tillbaka dit igen på fredag. Nu dessa dagar ska jag njuta av att få vara lite själv (medans maria är på jobbet) och få vara med maria, världens bästa syster på eftermiddagarna. Längtar tills hon kommer hem. jag ska nog gå ut snart i sommarstaden nummer 1 och kicka fotboll elelör något liknande. Ska kolla om vädret funkar. Här vi datorn har jag suttit alldeles tokigt länge. Men men. Igår fick jag prata med jonas igen, ååå vi chattade i flera timmer, långt ut på natten. vad jag saknar honom! Drömmer om den sötnosen varje natt. Puss på dej!
Skulle kunna berätta mycket om tiden på hytta, men det orkar jag inte riktigt. Jag älskar mina kusiner och mina syskon, min familj! Det är ett som är säkert. Nu får ni ha det så bra, hoppas ni har finare väder än jag. Kramen o gosogooos

Hej ... då

Ja, Power week blev totalt grymt! Cirka 20 personer blev frälsta, alltså räddade till ett evigt liv. Alltså de började tro på Jesus och bestämde sig för att bjuda in honom till sina liv. Helt fantastiskt. Så glad! Många blev helade från skador de haft hela livet. Jag hade en underbar vecka men det bästa är att veta att många, många, många andra hade en jättebravecka för att vi var där. Tack gode Gud!

Hinner tyvärr inte berätta så mycket mer om power week. Ska åka till Arken nu och spela volleyboll tror jag, eller något sådant. Imorgon åker vi på semester så idag är sista dagen med Jonas på nästan tre veckor. Har träffat honom i princip varje dag nästan hela sommaren och nu så bra poff, borta i tre veckor. Usch. Kommer sakna min älskling!
Måste packa och fixa idag också, mycket som ska förberedas inför en sådan resa. Vi åker alltså till våran stuga i Telemark, Norge. Där får jag träffa mina söta kusiner (Iver, å vad jag har saknat Iver!) och mina äldre syskon. Efter några dagar på vår egna lilla paradis ö följer jag med min syster Maria till Kristiansand, en stad vid Norges mest sydliga kust. Hos henne bor jag från tisdag till fredag. Fredag kväll kommer jag tillbaka till hytta och är där med bara mor och far till på måndag då vi åker till Bergen, en stad vid Norges västkust. Från Bergen till Oslo åker vi på fredagen. I Oslo stannar vi två dagar och träffar släktningar, lalala.
Där har vi familjen semster för i år och jag är taggad...typ. Jo, det ska bli jättekul att komma till vackra Norge, bara få ta det lugnt och träffa all släkt. Men Jonas, sötsöt jag kommer sakna dig!!!!!
Nu ska jag dra. Kan kanske lägga in lite bilder från power week senare idag, beror på hur det går med packningen. Men men, kramiskramis! Be blessed!

Hytta, Norges vackra berg, soliga dagar, långa paddlingturer, härliga kusiner - here I come!












Here I am, once again!

Yes, nu är jag tillbaka, men woupps, jag åker igen om ett par timmar. Power week nästa punkt på listan och nts, nts, NTS vad bra det kommer bli! Var på bön inför hela grejen igår och vart så grymt taggad! Varberg, here we come! But we do not come alone 'cause by our side we have the king of kings and just wait until he starts to RULE! Nothing will be the same!!! Ja, precis så är det, vi åker på missionsresa till Varberg och Jesus är med oss, powerful som han är!
Ni försår nog att jag inte kommer kunna skriva förns jag är hemma igen fast det är osäkert att jag ens kommer kunna det för då är det mirakelfestival här i kungsängnen...och efter det åker jag på semester i typ tre veckor...hum, jag ska försöka höra av mig innan jag åker på semster. Kommer hem sent söndag kväll från power week.



I helgen har jag mediafastat, därför har inte bloggen uppdaterats. Så, hoppas det är förlåtet nu. Vad mer har hänt i helgen? Jo, Jonas och jag har tränat, kollat på pistvakt och fiskat. På ungdomsgården har jag städat inför mirakel och spelat volleyboll. Med Maria N, Jonas och Anders har jag badat mitt i natten. Jag har serverat på ett brölopp, Jenny och Magnus Waktén ya know. Mamma har kommit hem, vi har kollat på bilder och spelat gitarr. Jag har packat och bett inför veckan och jag har köpt en Mp3 spelare. Äntligen!

Mår ni bra? Jag gör :D Gud är hoppet, alltid hoppet, vad som än händer. Han är den samme alltid, hur mycket vi än svänger hit och dit :)
Åker snart, åker snart, åker snart...... GAAAH, JAG LÄNGTAR!!!
shoho!

Kändis oxå :)


Glömde en sak, de fotade oss på förmiddagen. Bild snodd från svt.se/allsang 

Everybody sing!


Pigg och glad kvart i åtta på morgonen. Taggad inför en dag med allsång :D


Väl placerade vid våra favoritplatser tar vi fram allsångshäftet för att värma upp stämbanden


Charlotte, glad under tittandet på repetiotinerna

Anders, allsångsmannen himself


Charlotte

Florian och charlotte


Två trevliga tjejer som satt/stod bredvid oss var snölla och vaktade våra platser och väskor medans vi tog oss en sväng runt Skansen


Vi hittade björnungar


Och vackra älgungar


Och vackra...ja, jag vet itne vad Florian har hittat här


När vi sedan kom tillbaka till Soliden fick vi syn på en Uggla


Vädret var väldigt blandat under dagen


Mig med Stockholm i bakgrunden


Rebecka, en härlig tjej vi lärde känna, var glad fast det regna :)


Caroline af Ugglas. Hon verkade som en härlig människa faktiskt. jag kanske cyklar ut till Lennartsnäs och hälsar på henne nån gång


Hahahahaha, rebecka fick en skylt tilldelad av några som höll i underhållningen. Hon skulle hålla upp den när Roland´sjöng, eller ja när Robert Gustavsson som spelade Roland sjöng


Johanna fotade mycket under hela kvällen. Hon kom vid sextiden


Elisabeth kom ungefär halv fem. Hon är härlig :)


Florian pratar entusiastiskt om kvällen.

OjOj, du milde min tid. vad jag älskar Allsång! Är helt såld alltså. Det är så underbart att stå där vid stänglet, att sjunga, att applodera, att vara tillsammans, att prata med vakterna, att ge sig hän i musiken, att lära känna alla runtomkring en, att se Anders - gammal och charmig, att njuta, njuta, jubla, njuta, sjuuuuuunga och sjunga i micken. Bara älskar det och är så ledsen att det här blir enda gången i sommar. Är bortrest alla andra tisdagar. Oh, allsång är verkligen min grej. Blir salig, det är vad ajg blir. Helt i extas.

Fick höra att jag syntes väldigt mycket i TV faktiskt. Sådant är ju väldigt kul. En gång filmade snubben typ in i mun när jag skrek. Knäppt :P
Hoppas ni gillar bilder. Tog många filmer på det som hände men går ju inte att lägga upp. Jaja...idag har jag jobbat igen. Hårt och utslitande men nu blir det inge mer förns i Augusti så det är ju skönt. Saknar mamma gör jag, väldigt mycket. Verkligen bra att hon komemr hem i övermorgon. Min fina mamma!!

Nu ska jag nog sova, klockan är sent jue. Meeeen, Anders är grym. Godnatt sov jättegott! kram<3

Star FM har börjat spela tråkig musik jue

Hur trött får man va? Jag börjar undra om jag ligger på gränsen...eller nej, I guess not. Man kan nog vara ännu mer extremt utpumpad. Lite mer iallafall.
Jag ska i vilket fall som helst lägga mig så snabbt jag kan. Imorgon ska jag gå upp grytidigt igen. Än en gång ska vi vara med och sjunga i TV. Allsång på Skansen, here we come! Florian, Charlotte, Elisabeth, Mimmi, Dennis, kanske Matilda, kanske Jessica och jag. Charlotte, Florian och jag ska va där hela dan, för att få bra platser men också för att det är ett  äventyr. En liten dagsutflykt liksom. Vi gillar utflyker.

Idag har jag jobbat i trädgården här på Sågbacken. Och jag har saknat mamma. Ja, vi kunde ha det så roligt i trädgården men fy vad det är tråkigt att jobba själv. Jobb ska inte utföras ensam, det blir inte roligt då. Ganska duktigt har jag varit ändå och snart kan pappa börja bygga friggeod på plattorna jag har lagt. Ybertorterat ogräs har jag gjort också, äckelgröna grejer som börjat växa upp i grusgången, den som Florian och jag gjorde så fin förra året. Jag har dränkt grönfulingarna med ättika, så nu lever de inte länge till. MOHAHAHAHA!

Igår var jag på 20-års fest hos Simon Zetterlund. Hans mamma spontan inbjöd mig i kyrkan. Det var väldigt trevligt att få gratta honom, och det var väldigt ku latt vara där. Grabbarna prata på hur mycket osm heslt, jag satt och lyssna. Jag gillar att sitta och bara iakta och lyssna. Och skratta åt allt rolgit såklart. De var väldigt roliga. Jonas, Anders, Jocke, Mattias och Simon. Vad dom prata och skratta, som riktiga grabbar ska göra. Nu börja jag skana Jonas bara för det...jaja, hoppas jag får träffa honom på onsdag. Puss på honom<3

Indeed, godnatt. Jga behöver sova. Mycket. HugZZzzZZzzz

En resa med mina bästa vänner





    



 
 
    



   



    



    



     



    



    



    



Tror ni mig om jag säger att vi hade en helt otrolig resa? Klicka på alla små bilder och se dem större, en hel del fina. Hope you like it. We liked it.
kram<3


Day of...something

Morsning!
Blev en härlig dag igår. Åkte till Jonas runt två. Vi hade det trevligt bara han och jag, köpte en fotboll, pratade, åt jordgubbar och pratade ännu mer. Runt sextiden drog vi ut på världens härligaste springrunda. Samma spår som vi sprungit två gånger förut med avslut vid Stigstorp. Jonas sköna pappa hängde med ut och sprang också, vilket gjorde mig än mer peppad att pringa ordentligt. och det gjorde jag! Höll en snabbara takt än vanligt tror jag och orkade hela vägen. Känner redan stor skillnad! Tänker bli grym på det här med att springa asså... Bästa med hela träningspasset är ändå avslutsdoppet i Stigstorp. Då känner man verkligen att man får lön för mödan. Ljuvlig känsla!

Efter träningen drog vi till ungdomsgården, kärlek på det! Ann-Sofi var där, long time no see! Har saknat henne, var så härligt att få prata med henne igen. Tack Gud för Ann-Sofi! Pratade också en del med Maria och Carro, spelade basket med Elisabeth, Jonas och Florian, körde väggen med Elisabeth och åt päronsplit för 6 kr. En skön kväll med världens bästa ungdomar!

idag ska jag jobba med att bygga friggebod ute på Sågbacken tror jag...eller något sånt. Ha det bra och älska livet. Räkna glädjeämnena :)
Tjohola hej!<3

I'm back...

Hemma igen efter en lååång cykelsmester. Okej, den har bara pågått från tisdag morgon halv sex, till torsdag morgon halv sex men iallfall, har upplevt så otroligt mycket under de dagarna att det känns som en evighet sen jag hasade mig upp ur sängen i tisdags. Vilken resa! Jag är otroligt nöjd, känner mig jätteglad nu och känt mig väldigt glad under hela resan. Det enda tråkiga med resan var att en av oss blev rejält överhettad, fick solsting och knappt pratade under hela första dan. Stackarn!! Men denne återhämtade sig på kvällen och kunde sen njuta resten av resan. Personen var otroligt stark, det är inte många som kan cykla 5 mil eller nåt sånt med solsting!
Har väldigt mycket att berätta. Jag lägger upp bilder någon dag, de berättar mer än tusen ord. orkar inte skriva över tusen ord så. Men värt att berätta redan nu är att vi cyklade mitt i natten hem. Vilken upplevelse! Tack kära kära underbara vänner för en fantastisk resa. Jag älskar er!!

Idag ska Jonas och jag springa och gå på ungdomsgården bland annat. Hör av mig här igen imorn eller nåt sånt. Får se. Kramar!

RSS 2.0