Wordkunskap

Skrevs men publicerades aldrig i fredags:

Har nyligen påbörjat min första lektion i datakunskap A. Två och en halv timme ligger framför, denna ljuva fredag eftermiddag. Jag ska lära mig word? Ursäkta mig, men jag har skrivit arbeten i word sen sexan. Aja, han kanske har nåt nytt att lära mig. Alberto, the teacher.
Det var ingen lovsångsövning igår. Anders, Jonas och jag stressade dit och i alla fall jag var väldigt taggad inför att lira lite tillsammans. Men dörrarna var låsta, lamporna var släckta och endast två själar syntes till på hela Arken. Det är inte ofta sådant händer, det rukar alltid krylla av folk där. Så vi gick därifrån, lite halvmolofunkna, menmen. Det var i alla fall trevligt att träffa Jonas.

Vi har haft en lååång teaterlektion idag. Två timmar av ren glädje! Leka, leka, skratta och gör alla möjliga knäppa ansiktsutryck. Kände mig som fisken i vattnet :) Älskar teater, det får mig att orka resten av skolan. Indeed.

Har en lång, härlig helg att se fram emot. Ikväll kommer Greg, Maria, Therence, Magnus & Emelie till oss. Vi ska fira mammas och gregs födelsedag. Alltid härligt att festa med min familj. Vi har det så roligt, det är så att finnas till i en estetisk familj.
Charlotte kommer på kvällen och sover över. ÅH, har saknat henne som en banaaan. Älskade Charlotte bor i Nyköping och jag har inte träffat henne på två veckor. jag saknar att träffa henne varje dag.
Imorgon ska jag hjälpa till på lördgaskul. Spela drama och leka med barn från Bergvägen.

Slutar nu. hejdå, hörs. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0