800 gradeeeeer



Ja, det var sannerligen temperaturen på Team Carolines framträdande ikväll. Glödhett och gjort med attityd! Indeeeeed

   

Har varit underbart att vara med Charlotte idag. Vi har inte umgåtts själva, bara vi två sedan hon flyttade till Nyköping vilket innebär långt över en månad. Det är inte bra alltså. Men det blir desto dyrbarare att träffas, för man längtar ju så mycket till varje gång. Vi gick till Lillsjön idag. Där satt vi i solnedgågnen, åt köttfärssås med spaghetti och pratade. Pratade om allt, vi kan verkligen prata om allt. Det finns en likhet i vårat sätt att tänka och agera som förbluffar mig lika mycket varje gång. Vi är så lika! En riktigt megagod, oerhört betydelsefull vän är vad hon är.
Frös ihjäl gjorde vi i slutet, efter att solen gått ner kändes det som man praktiskt taget gick runt i is. Hade 0% känsel i fingrarna. Så ljuvligt att komma in sen alltså. Vi gjorde kort när vi kom hem och sen tittade vi såklart på Körslaget. Samuel Gajicki sjöng solo ikväll!
Ja, mysigt har vi då haft det, Charlotte och jag. Puss på henne!

Victoria är trött. Victoria är varm i huvudet. Victoria har ett rosa pannaband på sig med blommor på som henens kusin har stickat. Victorias mamma tycker att Victoria är söt iden. Godnatt säger Victoria...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0