Har svenska lektion

Hata tåg. Hata tåg som stänger dörrarna mitt framför näsan på Victorior. Victorior som sprungit till cykelförrådet, cyklat som en gubbe med geting i rumpan, nerför backarna med mjölksyra i benen. Kastat sig över spärrarna, rusat ner för trapporna. Till vilken lön? Komma en kvart för sent till svenskan och därmed få sitta och vänta i 20 minuter. Stackars Victoria och hemska tåg utan barmhärtighet. Nej, jag överdriver inte.

Det var mysigt att vara med Mamma och Maria igår. Vi pratade om Bestefar och alla känslor, det var skönt. Så underbart att mamma kom hem igår. Har saknat henne. I natt drömde jag om tumörer. Det var läskigt.

Men jag är glad typ, fast inte så jätteglad medan jag är i skolan. Känner att ga inte riktigt orkar så mycket, orkar inte engagera mig i saker. Och är så himla känslig. Men så fort jag är med Jonas, Elisabeth, Florian, Maria och Mamma glömmer jag det jobbiga och har det hur bra som helst. jag vet ju innerst inne att jag borde vara glad fr Bestefars skull. Han är nog obeskrivligt glad just nu.

Kram

Kommentarer
Postat av: Daniel

Snart e det jul då får du koppla av!

2009-11-25 @ 11:35:31
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Tina

Beklagar det som hänt, Jensen. Du vet att jag förstår dej. Finns här om du vill prata. I sånna här situationer säger folk; var stark! Men bara så du vet är det nu du SKA vara svag. Låta allt vara. Du är fin. Saknar dej lite då och då. Kramisar Tina

2009-11-25 @ 22:48:22
URL: http://howiroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0