tjugoandra majs

Mattelektionen idag gick bättre. Sen var det prov. Demokrati, diktatur och politiska ideologier. Jag skrev och skrev och skrev och skrev och plötsligt var det lunch. Då hade jag bara de två MVG frågorna kvar. Vi skulle fortsätta efter lunch. Jag, Florian, Charlotte, Sarah P och Jessica laddade upp för kommande timme genom att springa runt som galna kalvar som just kommit ut på bete. Vi sprang och hoppade runt på ängen och gav säkert många som gick förbi ett gott skratt. När jag satte mig vid skolbänken igen kände jag mig som en ny, fri människa. De två sista frågorna gick bra. Men jag tror nog ändå jag får VG. Var inte så bra förberedd för provet. Sista lektionen var bild och sen var det dags att bege sig hemåt. Men jag följde med Florian. Vi pluggade biologi, men var väldigt flummiga. Vi har inte umgåtts ordentligt på år och dar känns det som nu när skolan ätit upp våra liv. Men idag kändes det som vi bara hade kul trots att vi pluggade.
Kl 7 skulle några från Arken träffas å spela fotboll. Det ville vi såklart vara med på! Så vi tog Florians cykel (jag satt på sadeln, han stod på tramporna) och skrek oss fram till där vi trodde det skulle vara. Men där var det tomt. Jag ringde han som höll i alltihop. Vi fick veta att det var inställt den här kvällen. Vi fick också veta att vi hade åkt till helt fel ställe. Jaja, cykelresan dit var ju i alla fall kul, både han och jag var på väg att ramla av flera gånger och gångarna vi mötte ska vara glada att de inte fick en cykel och två glada tonåringar över sig. Florian fick panik en gång. Vi kom i suuuusande fart från gröna dalen backen. Ingen av oss satt speciellt stadigt. Florian har ganska dåliga bromsar också. Plötsligt dyker de upp två tanter framför oss, mitt i vägen. AAAAAAAAAAA var flroians första reaktion. En tanten hoppar en halvmeter upp i luften av rena förskräckelsen och den andra tanten börjar skratta hejdlöst. De flyttade på sig i alla fall och Florians panik lugnade snart ner sig.

Efter att jag kom hem har jag städat mitt rum, vikt kläder och slickat chokladkaksdeg. Jag konfirmeras på söndag. Släkt kommer hit imorgon. Så här stadas och bakas det. Jag längtar så otroligt till festen!!!!!!

Puss på lilltån alla bloggläsare. See ya!

Kommentarer
Postat av: Tina

Du fick ju för phösckan MVG -.-
jag däremot fick bara VG skit! Säkert för att hon och jag bråkat innan, hon skrev inte ens någon kommentar.. alltså shit liksom! Kramar:)

2008-06-03 @ 23:17:13
URL: http://luppakorva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0