5 maj

Första skoldagen idag på två veckor...lite speciellt. Vet inte om det var kul eller inte. Allt var i alla fall inte kul. Fick veta att Julia kanske kommer utbytas med nån annan lärare när vi börjar nian. Allvarligt, jag byter typ skola isåfall!! Att man kan göra så, byta våra lärare aaaall the tiiiiiiiime!! Fattar dom inte att vi behöver nåt stablit och någon som känner oss. Nu ska ni få höra:
Jag började en helt ny skola i sexan. Vi hade då marie som So/svenska lärare. Jättebra! men sen plötsligt började hon jobba mindre och vi fick dela på marie och Anna Greinke (pest å pina). Vi viste inte riktigt vem av dem vi egentligen hade i vilket ämne. När vi sen började sjuan slutade Greinke (tack och lov) så marie fick ändå jobba mycket, mycket. Det tyckte vi var bra men inte när hon blev utbränd och sjukskriven. Under den förvirrade tiden hade vi Erick, Bosse och Britt lite blandat och allt vi gjorde i en dryg månad var att kolla på film. Asså jag snackar om So och svenska lektionerna. Hela tiden väntade vi och hoppades att Marie skulle komma tillbaka. De andra läranra och rektorn hopppades också. Men till slut anställde de en annan So/svenska lärare åt oss, Cicci. ÅÅÅ, underbara Cicci. Det fanns inte en i klassen som inte tyckte om henne. Efter ett tag började Marie jobba lite smått och vi fick återigen dela på henne och Cicci. Men marie orkade inte och började på en musikutbildning istället. Så vi hade bara Cicci. Men en dag kom det hemska beskedet att även hon skulle sluta. Flera av oss grät. Cicci grät. Det var en sorglig stund. Något ännu värre var den sista dagen. Till och med Fredrik och Emilio kramade om henne och sa att de kommer sakna henne. Och vi grät.
När vi sedan började åttan fick vi Julia som So/svenska lärare. Ibörjan tyckte jag inte alls om henne. Det gjorde nog ingen. Hon var så tyst och sur och det verkade inte som hon tyckte om oss. Men sedan smälte isen (vi var nog väldigt bortvisande i början eftersom vi saknade Cicci). Hon blev som en del av klassen. Ibland sitter vi med henne på lunchen och pratar och skrattar. Hon är så himla skön! Skitrolig och värsta ungdomlig. Det skulle verkligen bli tomt utan henne om hon erskätts. Det är visst nån annan som varit lärare längre som har företräda. Men Julia är ju utbildad lärare fast det här är bara hennes andra jobb som lärare. Men hon är riktigt duktig. Skulle de ta henne ifrån oss nu kan jag inte säga att de bryr sig om eleverna. Eller lärarna. Julia har sagt att hon vill stanna. Hon tycker om oss.

Ojojoj det blev ett långt skriv om lärare...

Vi spelade fotboll i skolan idag också. Tränade inför fair Play cup. Det var jättekul när bara vi tjejer körde men som kom killarna och förstörde stämningen. Orientering på gympan. Det var jättekul. Hem till Florian efteråt. Hjälpte honom med hans diktanalys, sen hem till Elisabeth där vi bakade chokladbollar och sedan åt de på ett garagetak. Myyyyyysigt. SEn åkte jag till mitt barnvaktsjobb. Ungen sov ikväll nästan hela tiden så det blev en lugnkväll.

Kraaaaam

Kommentarer
Postat av: Kajsa

ha en bra kväll =)

2008-05-05 @ 21:56:29
URL: http://kajsaholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0